reporting-pro-header

Youforce Reporting en Analytics

Inzicht in HR- & payroll data met laagdrempelige dashboards

Sneller beslissen op basis van HR- & payroll data

HR is steeds meer data gedreven. De tijd dat belangrijke beslissingen werden genomen op het onderbuikgevoel ligt ver achter ons. Operationele rapportages over bijvoorbeeld de salariskosten, de in- en uitstroom of de opgenomen verlofuren zijn inmiddels onmisbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Met onze oplossing Youforce Reporting krijgen HR-professionals en managers laagdrempelig toegang tot en inzicht in hun data. Daarnaast kun je gemakkelijk dashboards delen met de rest van de organisatie, waarbij alleen de data zichtbaar is die interessant is voor jouw collega’s. Zo bieden onze dashboards ondersteuning op tactische en strategische besluitvorming.

Voordelen Youforce Reporting & Analytics

Voordelen

  • Eén centrale centrale plek voor alle relevante HR- & payroll data
  • Standaard rapportages en dashboards
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Geen installatie of configuratie nodig
  • Makkelijk organiseren en zoeken van HR data
reporting-voordelen
Youforce Reporting

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze collega's zal je laten zien wat Youforce Reporting en Analytics voor jouw organisatie kan betekenen.

Vrijblijvende demo aanvragen

Laat je inspireren

Op ons YouTube-kanaal delen we geregeld video's over de laatste HR-trends, nieuwe wet- en regelgeving, productvideo's, maar ook actualiteiten zoals de krappe arbeidsmarkt, security van HR-systemen en complaincy.

abonneren

Youforce Reporting

Youforce Reporting kent een uitgebreide set met standaardrapportages. Deze rapportages kan je eenvoudig bewerken en omzetten naar eigen rapportages. Ook kun je rapportages van scratch opbouwen en eenvoudig delen met de rest van je organisatie.

Youforce Reporting Pro

Met Youforce Reporting Pro worden complexe calculaties gemakkelijk gemaakt, zoals het doorrekenen van een algemene loonsverhoging van drie procent in de totale kosten. Ook creëer je in Youforce Reporting Pro je eigen velden en voeg je velden samen.

Youforce Analytics

In Youforce Analytics creëer je eigen dashboards die voor jouw organisatie relevant zijn. Ook krijg je toegang tot een modern datamodel met complexe berekeningen en meetwaarden. Zo kan je doelen toepassen waar je als organisatie op wil sturen.

 

Youforce Reporting

Youforce Reporting Pro

Youforce Analytics

Standaard rapportages
Zelf rapportages ontwerpen
Meer dan 800 beschikbare velden
Standaard rapportages raadplegen
Eigen velden ontwerpen
Calculaties gebruiken
Consolideren van velden
Eigen dashboards ontwerpen
Standaard dashboards aanpassen
Toegang tot analytische velden

 

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over Youforce Reporting en Analytics? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.