header-academy

Academy

Het trainingsaanbod van Visma | Raet

Optimaal gebruik van de software

Als je werkt of gaat werken met onze software wil je daar uiteraard optimaal gebruik van kunnen maken. Onze trainingen geven je inzicht in de mogelijkheden van onze software, waardoor je de opgedane kennis direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Ons trainingsaanbod vind je in ons leerportaal. Wil je eerst een globaal overzicht van ons aanbod raadplegen zonder dat je inlogt? Bekijk dan de menukaart.

Ga via één van de onderstaande knoppen direct naar het leerportaal en bekijk de volledige beschrijvingen voor trainingen.

Inloggen op het leerportaal

Inloggen op het leerportaal gaat via Mijn Visma Raet. Als je voor de eerste keer gaat inloggen wordt er automatisch een Mijn Visma Raet-account aangemaakt, indien je nog geen Mijn Visma Raet-account hebt. Ook wordt het leerportaal als tegel beschikbaar gesteld binnen Mijn Visma Raet via de tegel Mijn Academy: zo kan je met één klik inloggen op het leerportaal.

Overzicht van het trainingsaanbod

In onze menukaart staat per marktsegment een overzicht van alle trainingen die de Visma | Raet Academy aanbiedt. Voor iedere training is te zien om wat voor soort training het gaat, voor welke doelgroep de training bedoeld is en welk kennisniveau er voor de training nodig is. Voor meer informatie over de trainingen log je in op ons leerportaal via één van de bovenstaande knoppen.

menukaart-trainingsaanbod-visma-raet-academy-thumbnail
contact-academy

Neem contact op

Heb je een vraag voor de Visma | Raet Academy of wil je wat meer weten over onze trainingen? Stuur dan een e-mail naar academy.raet@visma.com.

Stuur e-mail