header-events

Events

Bij Visma | Raet staat kennis delen hoog in het vaandel. Daarom organiseren wij door het jaar heen diverse evenementen. Zodat jij up-to-date bent met alle ontwikkelingen.

Aankomende events

Hieronder vind je een overzicht van de aankomende Visma | Raet events. Klik op een evenement voor een verdere toelichting.

Webinar Verlof: een complexe materie

25 april 2024: 09.30 - 15.00 uur

In dit webinar leiden wij je door deze jungle van verlofsoorten, zodat je precies op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving. We gaan het hebben over de praktijk, hoe vraag je het aan en hoe registreer je het? Maar we slaan ook de brug naar de salarisverwerking. Hoe verwerken we de doorbetaling en uitkering van het UWV in de loonadministratie en wat komt daarbij kijken?

Wil jij ook inzicht en overzicht in de belangrijkste bestaande verlofregelingen? Volg dan dit webinar dat we op 25 april 2024 samen met 2Xplain verzorgen! ‘s Ochtends nemen we alle regelingen door, in de middag gaan we lekker praktisch aan de slag met de oplossingen in Youforce.

Meer informatie

Event: Visma | Raet Innovatiedag

28 mei: 09.00 - 17.45 uur

Op dinsdag 28 mei 2024 organiseren wij weer een kennisdag! Dit jaar staat deze dag geheel in het teken van de digitale toekomst van de medewerkersreis. Want er is niks zo veranderlijk als jouw vakgebied in combinatie met technologie. Hoe zit dat met AI en HR? Waar en hoe zet je dit nu efficiënt in om jouw werk makkelijker te maken? En hoe zorg je ervoor dat de medewerkersreis positief ervaren wordt in jouw organisatie? In de krappe arbeidsmarkt probeer je nieuw talent aan te trekken, maar het behoud is minstens net zo belangrijk. Hoe helpt technologie jou hierbij?

HR Innovatiedag is het kennisevent voor HR-professionals, Payroll-specialisten en functioneel beheerders waar vakkennis wordt gekoppeld aan de praktijk door inspirerende sprekers, interessante paneldiscussies en praktische break-out sessies. 

Zien we jou ook op 28 mei? Meld je nu aan!

Meer informatie

Events terugkijken

Heb je een event gemist en wil je deze graag terugkijken? In het overzicht vind je de events van de afgelopen maanden.

Datum

Onderwerp

Voor wie

Terugblik

19 maart 2024 Goede onboarding start al voor de eerste werkdag Algemeen Terugblik webinar
25 september 2023 Seminar 'Vitaliteit' Algemeen Terugblik webinar
19 september 2023 Webinar: ‘De veranderingen en effecten van Prinsjesdag voor 2024’ Algemeen Terugblik webinar
13 april 2023 Online kennis- en inspiratiesessie EasyCruit Algemeen Terugblik webinar
28 maart 2023 Youforce Launch Youforce gebruikers / geïnteresseerden Terugblik event