header-college

Visma College

Payroll & Functioneel Beheer Superhelden staan paraat

Krapte op de arbeidsmarkt is verleden tijd

Vergrijzing, verandering en krapte op de arbeidsmarkt. Termen die niemand vandaag de dag vreemd in de oren klinken. Binnen het HR-domein zien we grote krapte in met name Payroll Professionals en Functioneel Beheerders. Het tekort zorgt alsmaar voor meer werkdruk bij jouw huidige medewerkers. Maar waar vind je nieuwe talenten vandaag de dag?

Opleiden van Payroll Professionals en Functioneel Beheerders

Daarvoor hebben we de oplossing: Visma College! Want ook wij liepen tegen de uitdaging aan om nieuwe (super)krachten aan te trekken. Daarom zoeken wij juist naar kandidaten die nog geen kennis hebben van Payroll of Functioneel Beheer. Hiermee zetten we in op het verborgen arbeidspotentieel met een intrinsieke motivatie om iets nieuws te leren. Niet alleen mensen die net uit de schoolbanken komen, maar juist ook herintreders of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid in Visma College. Ook is het mogelijk om jouw eigen medewerkers te laten omscholen.


Wat kan Visma College voor jou betekenen?

  • Heb je een medewerker met ambitie en potentie om zich te laten omscholen tot Payroll Professional of Functioneel Beheerder? Wij leiden deze graag voor je op!
  • Heb je behoefte aan een Payroll Professional of Functioneel Beheerder, gespecialiseerd in Youforce? Laat deze dan door ons aanleveren!
  • Heb je behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning en kun je een leerwerkplek aanbieden aan onze helden? Neem dan contact met ons op voor de laatste toppers!
    Toch behoefte aan een meer maatwerk traject? Ook dit is mogelijk, we bespreken graag de mogelijkheden!
Voordelen Visma College

Voordelen

  • Ondersteuning bij HR- en payroll-vraagstukken

  • Praktisch en direct hands-on inzetbaar door gedegen opleiding

  • Waarde toevoegen met gedegen kennis en knowhow

  • Oplossingen bieden bij continuïteitsuitdagingen

interim-services-college-1

Het traject

Het traject bestaat in totaal uit zes maanden opleiding. In de eerste maand leren onze Payroll Professionals en Functioneel Beheerders de fijne kneepjes van het vak door middel van intensieve trainingen, e-learnings en praktijkopdrachten binnen onder andere onze demo-omgeving. Daarnaast worden zij volledig ingeleerd op onze software en zijn uiteindelijk NIRPA gecertificeerd. Vervolgens starten de kandidaten aan hun leerwerktraject voor 32 uur per week om het geleerde in de praktijk te brengen met uiteraard een intensieve 'coaching on the job' door ons.

interim-services-college-2
contact-academy

Aan de slag bij de Visma College?

Met meer dan 10.000 klanten in Nederland biedt Visma | Raet interim professionals toegang tot diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Wekelijks benaderen wij onze interim professionals voor nieuwe aanvragen.

Lees meer

Meer weten over het Visma College?

In september 2022 hebben wij 'Visma College' geopend en zijn de eerste toppers inmiddels experts geworden die naar tevredenheid van klanten functioneren, ontzorgen en adviseren.

Meer weten over de mogelijkheden van de Visma College voor jouw organisatie? Maak dan via bijgaand formulier eenvoudig een afspraak.