header-academy

Learning Services

Jouw gids in het Youforce landschap


Learning Services is de nieuwe naam van de Academy. Wij zijn jouw gids als het gaat om het optimaal leren en gebruiken van onze software.  De software die de gehele medewerkersreis stroomlijnt, automatiseert en optimaliseert. Met onze trainingen, webinars, e-learnings en alles daartussenin helpen we jou om ons Youforce landschap goed te leren kennen. Nieuwe naam, breder aanbod en dezelfde missie: jou klaarstomen om onze applicaties optimaal te leren kennen. Ben je een nieuwe klant? Dan helpen wij je met je onboarding. Maar ook daarna staan we voor je klaar zodat je kunt blijven groeien in je rol. 

We helpen je graag verder via het Visma | Raet leerportaal. Na het aanmaken van een account kun je via het leerportaal starten met jouw eerste opleidingen of je juist verder gaan verdiepen.

Wil je eerst een globaal overzicht van ons aanbod raadplegen zonder dat je inlogt, klik dan op de button Menukaart onderaan de pagina.

Ga via één van de onderstaande knoppen direct naar het leerportaal en bekijk de volledige beschrijvingen voor trainingen.

 

Inloggen op het leerportaal

Inloggen op het leerportaal gaat via Mijn Visma Raet. Als je voor de eerste keer gaat inloggen, wordt automatisch een Mijn Visma Raet-account aangemaakt indien je nog geen Mijn Visma Raet-account hebt. Ook wordt het Visma Raet leerportaal als tegel beschikbaar gesteld binnen Mijn Visma Raet: zo kan je met één klik inloggen op het leerportaal.

Overzicht van het trainingsaanbod

In onze menukaart staat per marktsegment een overzicht van alle opleidingen die de Visma | Raet aanbiedt. Voor iedere opleiding is te zien om wat voor soort opleiding het gaat, voor welke doelgroep de training bedoeld is en welk kennisniveau er voor de training nodig is. Voor meer informatie over de trainingen log je in op ons leerportaal via één van de bovenstaande knoppen.

menukaart-learning-services
contact-academy

Neem contact op

Heb je een vraag voor Visma | Raet Learning Services of wil je wat meer weten over onze trainingen en opleidingen? Stuur dan een e-mail naar learningservices.raet@visma.com.

Stuur e-mail