visma-raet-kantoor

Over Visma | Raet

Al sinds 1965 dé HR & Payroll softwareleverancier

Maak het HR-leven makkelijker met technologie

Het is onze missie om het HR-leven makkelijker te maken door technologie. Met onze intuïtieve en efficiënte HR & Payroll-oplossing worden repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd. Bovendien kunnen medewerkers hun HR-taken in slechts 60 seconden afhandelen, zodat zij succesvoller kunnen zijn in hun werk. Want hierdoor hebben zij meer tijd en ruimte om te doen wat écht belangrijk is, zoals het verder helpen van mens en maatschappij. Denk hierbij niet alleen aan de extra tijd en aandacht voor het ontwikkelen van medewerkers en het binden en boeien van nieuwe talent, maar ook tijd en aandacht voor patiënten, leerlingen en burgers. 

over-ons-intro

 

Onze kernwaarden

Ondernemend
Verantwoordelijk
Toegewijd
Inclusief
Meet the team

Ons leiderschapsteam

Visma | Raet wordt geleid door een leiderschapsteam met een brede ervaring in HR-oplossingen. Elk van onze LT-leden
heeft uitgebreide ervaring op zijn of haar expertisegebied.
visma-reat-team-gerard-schiebroek
Gerard Schiebroek Managing Director Lees meer

Sinds 2020 ben ik eindverantwoordelijk voor Visma | Raet. Hiervoor heb ik directiefuncties bekleed binnen IT-bedrijven als KPN, Koning & Hartman en Getronics. In mijn loopbaan heb ik veel complexe transities en integraties geleid. Samen met mijn teams boekten we succesvolle resultaten, waarbij klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid altijd een mooie stijging lieten zien. Ook bij Visma | Raet zetten we groei door. Onze focus ligt op het innoveren van onze software en services samen met onze klanten. Tevreden klanten, medewerkers die met plezier aan het werk zijn en toekomstbestendige cloud software zijn hiervan het resultaat.

visma-reat-team-willem-de-ronde
Willem de Ronde Finance & IT Director Lees meer

In 2017 ben ik binnen de Visma Groep begonnen als Finance Director van Visma Connect. In oktober 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Visma | Raet, waar ik de verantwoordelijkheid heb voor Finance, IT, Legal, Security & Compliance, Facilities en Procurement. Ik heb ruim 25 jaar ervaring bij voornamelijk internationale bedrijven en heb een sterke affiniteit met Operations. Niet alleen de cijfers, maar ook het verhaal daarachter, de relatie met andere disciplines en de naleving van (accounting) regels zijn van belang.

visma-reat-team-myrthe-smalbraak
Myrthe Smalbraak HR Director Lees meer

Sinds 2019 werk ik bij Visma | Raet. Voorheen in de rol als HR Business Partner en sinds september 2022 als HR Director. Ik heb een passie voor het samenbrengen en verbinden van organisatieontwikkeling, technologie en de mens. Samen met het team ben ik eindverantwoordelijk voor het opzetten en continu ontwikkelen van onze HR- en Recruitmentprocessen. De organisatie- en HR-strategie gaan hand in hand samen. We creëren een omgeving waar medewerkers op hun best kunnen zijn en als team kunnen winnen. Een omgeving waarin waardering, motivatie en betrokkenheid centraal staan. Persoonlijk leiderschap speelt hierin een onmiskenbare rol.

visma-reat-team-erik-welts
Erik Weits Commercial Director Lees meer

Als Commercial Director werk ik voor het mooiste bedrijfsonderdeel binnen Visma | Raet. De ‘stem van onze klant’ staat centraal. Het is mijn passie om onze klanten succesvol te laten werken met onze software en om onszelf continu te verbeteren op basis van iteratieve klantfeedback. Om dat te bereiken geven wij met alle collega’s het maximale. Onze klanten in de publieke markt verwachten van ons meer dan alleen het leveren van software. Ze zoeken een kennispartner die actief meedenkt en een actieve bijdrage levert aan bedrijfsdoelstellingen. En wij zijn die partner.”

visma-reat-team-marco-winkel
Marco Winkel Director Professional Services Lees meer

De afgelopen tien jaar heb ik binnen Visma | Raet diverse functies bekleed. Hierdoor weet ik precies wat waar speelt en kan ik niet alleen een juiste inschatting maken wat de klant, maar ook zijn team nodig heeft om een implementatie tot een succes te maken. Mijn passie ligt in transformatie, verbinding en de mens. In onze kennisgedreven organisatie heb je dit nodig om met trots en passie te werken. Het HR-vakgebied is continu in beweging en deze combinatie zorgt voor gedreven en enthousiaste medewerkers die onze klanten goed kunnen adviseren om het HR-leven makkelijker te maken.

visma-reat-team-margreet-doornbosch
Margreet Doornbosch Product Development Director Lees meer

Al vele jaren ben ik werkzaam bij Visma. Ik heb gewerkt als consultant, product manager en een aantal jaren in de internationale organisatie. Nu leid ik als Product Development Director het Youforce team. Een team dat met grote passie, gedrevenheid en plezier samenwerkt om elke dag Youforce mooier en beter te maken. Wat ons internationale team zo fantastisch maakt is dat zij enerzijds gedreven worden door technologie en anderszijn de klant centraal stellen. Deze mix maakt dat we de beste oplossingen kunnen bouwen voor onze klanten. En dit bouwen doen wij ook samen met de eindgebruikers, want co-development is onze manier van werken. De focus in onze innovatie roadmap is om met technologie het leven van de gebruikers makkelijker te maken en zo bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Visma | Raet staat de medewerker centraal. Niet alleen in de ontwikkeling van producten en diensten, maar ook wanneer het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben om ‘profit’ in balans te laten zijn met ‘people’ en ‘planet’. Wij hebben dan ook aandacht voor mens en milieu in alles wat we doen.

thumbnail-mvo-new

Partners

Om onze klanten nog beter te ondersteunen, hebben wij een breed samenwerkingsverband met verschillende organisaties. Youforce is een open ecosysteem, waarbij we jou ontzorgen met samenwerkingen en koppelingen; zowel binnen HR als daarbuiten. Dit geeft volledige keuzevrijheid voor het IT-landschap van jouw organisatie. Binnen Visma | Raet werken we met twee soorten partnerships: software en service partners.

overons-partners

Privacy, security & status

Maak je je zorgen over de beveiliging van gegevens wanneer je via de cloud gaat werken of wanneer je kiest voor outsourcing? Bij Visma | Raet weet je zeker dat jouw gegevens in goede handen zijn door onze focus op kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en beschikbaarheid van Youforce.

privacy-onze klanten
Locatie

Bakje koffie?
Bezoek ons
kantoor in
Amersfoort

Visma | Raet
Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

Telefoon: +31 88 23 02 300
KvK: 32097068
BTW: NL812061767B01

map