werving-selectie-header

Payroll

Betaal salarissen op tijd en correct uit

Correcte salarisbetaling zonder vragen van medewerkers

Je wilt altijd de juiste salarissen betalen aan medewerkers. Maar cao's en de wet- en regelgeving worden alsmaar complexer. Zeker ook nu er meer ruimte is voor werkgevers om eigen regelingen uit te voeren. Tegelijkertijd heeft de medewerker meer flexibiliteit. Daarnaast wil je maximaal grip hebben op de loonkosten. Want door juiste sturing op de werkgeverslasten kan de organisatie veel geld besparen.

Met onze salarissoftware word je optimaal ontzorgd en bespaar je tijd en kosten. Door ver doorgevoerde automatisering en ondersteuning op wet- en regelgeving ben je zeker van de juiste loonstrook en betalingen.

Voordelen Salarisadministratie software

Voordelen

 • Integratie met HR software
 • Altijd volledig up-to-date op het gebied van cao’s en wet- & regelgeving
 • Snel en accuraat verwerken van je salarisproductie
 • Muteren over de jaargrens heen en met terugwerkende kracht automatisch grondslagen en journaalposten verwerken
 • Automatische controles op loonadministratie
 • Volledige proefproductie draaien
 • Nauwkeurig inzicht voor financiële verantwoording
 • Grip op werkgeverslasten
 • Tijd- en kostenbesparing
portrait of young businessman in casual clothes at modern startup business office space, working on laptop computer
meer-dan-150-partners

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze payroll software, vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

Salaris Berekenen

Laat medewerkers eenvoudig zelf berekenen wat ze gaan verdienen wanneer zij meer of minder gaan werken. Met onze salarissimulator krijgt de medewerker direct een proefstrook te zien. Enorm veel gemak voor de medewerker en een tijdsbesparing voor salarisadministratie in het maken van pro forma berekeningen.

Lees meer

Proforma

Voor bruto-netto berekeningen wil je direct een antwoord zonder ingewikkelde berekeningen. Daar biedt onze Proforma oplossing uitkomst. En uiteraard is deze software op basis van geldende cao’s en wet- en regelgeving. Vergelijk de verschillende varianten van Proforma en zie welke het beste bij jou past.

Lees meer

Rapportages

Met Youforce Reporting combineer je gemakkelijk HR- en salarisgegevens. De salarisgegevens zijn op kostenplaats-, kostensoort- en kostendragersniveau beschikbaar. Via moderne rapportages zie je hoe de loonkosten verdeeld zijn over de looncomponenten, kostendragers en afdelingen. Kortom, meer grip op de loonkosten. 

Lees meer
Vrijblijvend meer weten over Youforce?

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over Youforce? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.