werving-selectie-header

Partners

Visma | Raet heeft een breed samenwerkingsverband met organisaties die HR-producten en HR-diensten aanbieden die aanvullend zijn op de oplossingen van Visma| Raet. Door deze overeenkomsten verloopt de (gezamenlijke) dienstverlening aan onze klanten nog beter.

Volledige keuzevrijheid in een open ecosysteem

Met Youforce beschik je over het beste HR-platform in de Nederlandse publieke markt waarmee jouw organisatie het maximale uit medewerkers haalt. Visma | Raet staat voor een open ecosysteem waarbij we je ontzorgen met samenwerkingen en koppelingen, zowel binnen HR als daarbuiten. Dit geeft volledige keuzevrijheid voor het IT-landschap van jouw organisatie.

Binnen Visma | Raet werken we met twee soorten partnerships: software en service partners.

Software partners

Het HR-platform Youforce is geen eiland binnen jouw organisatie maar onderdeel van een groter geheel binnen het IT-landschap. Youforce is daarbij doorgaans de centrale bron van alle medewerker gerelateerde data. Daarom helpen wij je met de beste koppelingen zodat HR connected is met alles en iedereen.

Service partners

Met Youforce beschik je over een volledige HR-oplossing en kan je alle HR-processen digitaliseren en faciliteren. Om het maximale uit Youforce te halen beschikt Visma | Raet over een netwerk van servicepartners op het gebied van consultancy, outsourcing en aanverwante dienstverlening. 

meer-dan-150-partners

Ontdek onze partners

Wij werken samen met gerenommeerde partijen op verschillende gebieden zoals HR, Finance en Workforce Management. Bekijk wie er al bij ons zijn aangesloten.

Bekijk alle partners

Bakje koffie doen?

Wil je graag partner worden van Visma | Raet of heb je een vraag over één van onze partners? Vul dan bijgaand formulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.