header-ed-connect-mirror

Terugblik:
HRM & Payroll
Education Connect

Visma.net

Samenwerken aan één doel

Visma.net HRM & Payroll Education Connect

Met veel energie en vol enthousiasme heb ik deze week deelgenomen aan het Visma.net HRM & Payroll Education Connect event. Bij Visma werken we met meer dan 100 collega’s in vijf landen aan toekomstgericht onderwijs en dan is het belangrijk elkaar beter te leren kennen zodat je weet wat je van elkaar mag verwachten.

Hoewel de meesten onder ons elkaar wekelijks of soms zelfs dagelijks online treffen, leer je iemand in een fysieke meeting pas echt goed kennen. Je teamgenoten blijken expert te zijn op een gebied waar jij je juist in wilt verdiepen, je hebt een klik met iemand waarvan je het nooit had verwacht en je hoort ontwikkelingen die tot dan toe aan je voorbij waren gegaan.

Uiteindelijk werk je samen aan één doel, het onderwijs maximaal ondersteunen met slimme en makkelijke HR software. Daar kun je onderling natuurlijk uren over discussiëren maar wie kan dit nou beter aangeven dan een klant die dagelijks werkt met onze software? Daarom waren onder meer René van Dijk van Almeerse Scholen Groep (ASG) en Jolanda Redelijkheid en Wouter Renden van Groenendijk Onderwijs Administratie aanwezig om te vertellen wat zij verwachten van Visma | Raet, onze medewerkers en natuurlijk de software.

Al met al kijk ik terug op een zeer geslaagd event. Ik heb echt connectie gemaakt met de collega’s en ben bijgepraat over alles wat speelt in het onderwijs dat onze software nog beter kan maken. De aanwezige klanten hebben ons meegenomen in hun dagelijkse praktijk, de onderlinge samenwerking is sterk verbeterd en als klap op de vuurpijl heeft ons werkplezier een enorme boost gekregen.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief