header-efteling-humanitas-uitje

Een dagje Efteling met Humanitas DMH

Gegarandeerd een dag vol met gelach, plezier en gezelligheid.

Cliënten van Humanitas DMH en een aantal medewerkers van Visma | Raet naar de Efteling

Ga met 37 cliënten van Humanitas DMH en een aantal medewerkers van Visma | Raet naar de Efteling en je hebt gegarandeerd een dag vol met gelach, plezier en gezelligheid. Niet voor iedereen is het mogelijk om zomaar een dagje naar de Efteling te gaan. Soms heb je daar een klein beetje hulp voor nodig. Gelukkig kon Visma | Raet die hulp bieden door een bus en een lekkere lunch te sponsoren voor de cliënten van Humanitas DMH.

Hulpvraag op elk gebied

Humanitas DMH is een landelijke organisatie en ze begeleiden mensen met een hulpvraag op elk gebied; onder andere wonen, welzijn en sociale contacten. Alle cliënten hebben een licht verstandelijke beperking. Op de locatie in Amersfoort wonen de cliënten en worden ze begeleid bij een zo waardevol mogelijke plek in de samenleving. Als ze een gelukkig leven hebben, dan zijn de medewerkers van Humanitas DMH tevreden.

De dag begon met een busreis van Amersfoort naar De Efteling. De toon werd meteen gezet met het maken van grapjes en leuke gesprekken tussen de clienten en medewerkers van Visma | Raet.

image-efteling-2

In De Efteling zelf zijn de cliënten natuurlijk in Het Sprookjesbos geweest, maar ook een ritje in menig attractie mocht niet ontbreken. Eveline van Humanitas verteld: “Voor ons en onze cliënten zijn dit soort uitstapjes niet vanzelfsprekend. Ook met elkaar op stap gaan gebeurt eigenlijk nooit. Het samenzijn, de heerlijke lunch die klaarstond, de hoeveelheid lol en genieten van het mooie park maakte het als een onvergetelijke dag!”

Ook voor de medewerkers van Visma | Raet was het een heel erg groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Hendrik-Jan Vonk, van Visma | Raet: “We hebben Gelachen, Gelopen, Gegeten, Genoten, Geduwd, Gewacht en sommigen in de bus terug, Geslapen: oftewel: Genieten met de hoofdletter G!"

image-efteling-1
Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief

De reacties van de cliënten waren ook alleen maar positief:

“Ik vond het gaaf! De sprookjes, droomvlucht, fata morgana. Heerlijk genoten van de dag!”

“Ik vond het heel leuk! Volgend jaar hoop ik weer!”

“Het was een superleuke dag. De mensen die meegingen waren heel gezellig!”

 

Eveline vult nog aan: “Doordat er ook medewerkers van Visma | Raet meegingen kregen al onze cliënten de aandacht die ze verdienen. Wat ik heel mooi vond om te zien en te ervaren is het contact en de verbinding die er in zeer korte tijd ontstond tussen onze cliënten en de vrijwilligers. Alsof we elkaar allemaal al langer kenden. Iedereen heeft genoten!”

image-efteling-3
meer-dan-150-partners

Meer weten?

Wil je graag meer weten wat Visma | Raet voor jou kan betekenen?  Laat dan je gegevens achter. We nemen dan snel contact met je op!


Neem contact op