header_partnership-flanderijn

Flanderijn & Visma

Sluiten nieuwe partnerovereenkomst

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn heeft een partnership gesloten met Visma | Raet. Dankzij het HR- en payrollsysteem van Visma | Raet kan Flanderijn een flinke efficiëntieslag realiseren in haar HR-processen. Tegelijkertijd halen wij met Client Control, dochteronderneming van Flanderijn, specialistische kennis in huis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Dankzij het partnership kunnen beide partijen hun bedrijfsvoering optimaliseren, zodat er nog meer focus komt op hun core business.

Specialistische kennis

De basis voor het partnership is gelegd tijdens de zoektocht van Flanderijn naar een oplossing voor het efficiënter inrichten van alle HR-zaken. Met de software van Visma | Raet kan Flanderijn alle HR-activiteiten digitaliseren vanuit één portaal waardoor er veel tijd wordt bespaard. Daarnaast kunnen medewerkers nu zelf hun HR-zaken regelen, zoals het inzetten van flexibele arbeidsvoorwaarden of het inzien van salarisstroken. Tijdens de gesprekken bleek dat Client Control in de behoefte van Visma | Raet kan voorzien om het debiteurenbeheer uit te besteden. Met de klantgerichte aanpak van Client Control realiseert Visma | Raet een verbetering van de DSO. Voor haar gespecialiseerde aanpak zet Client Control de credit management software van Onguard in.

Tom van Dael, financieel directeur bij Visma | Raet: “We zijn blij dat we Flanderijn vanaf 1 januari 2021 kunnen ondersteunen in de volledige digitalisering van haar HR-processen. Dat uit deze zoektocht een mooie samenwerking is ontstaan tussen twee vooruitstrevende organisaties, is een win-winsituatie voor beide partijen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking waarbij we elkaar optimaal kunnen ondersteunen in de bedrijfsvoering.”

Ron Kiesling, directeur bij Client Control: “Voor Visma | Raet is het belangrijk dat de capaciteit van het debiteurenbeheer meegroeit met de organisatie. Dankzij de flexibiliteit en beschikbaarheid van onze mensen kunnen we dat waarmaken. Na een implementatie van nog geen week, zijn we inmiddels goed op weg om de cashflow van Visma | Raet te verbeteren. Ik vind het erg mooi om te zien dat twee partijen bij elkaar het specialisme hebben gevonden dat ze zochten en vertrouw op een succesvolle samenwerking.”

Over Flanderijn

Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie en bestaat sinds 1948. In de afgelopen jaren heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning. De organisatie maakt op het speelveld van gerechtsdeurwaarders en incassobureaus op ieder niveau het verschil. Niet voor niets behoort Flanderijn dan ook tot de top van de incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland.

De gedegen kennis van de regio’s waarin Flanderijn actief is, is voor opdrachtgevers een belangrijke reden om te kiezen voor de expertise van deze gerechtsdeurwaardersorganisatie. De organisatie telt ruim 600 medewerkers, verdeeld over alle vestigingen. Zij beschikken over up-to-date kennis en vaardigheden om de meer dan 10.000 opdrachtgevers altijd optimaal van dienst te kunnen zijn. Flanderijn heeft zich in meer dan 70 jaar ontwikkeld van een eenmanszaak in Rotterdam tot een toonaangevende organisatie met 11 vestigingen, waarvan 10 in Nederland en 1 in België. Meer informatie op www.flanderijn.nl en op LinkedIn of Twitter.


Over Client Control

Client Control is een 100% dochter van Flanderijn en is specialist in het voeren van (Internationaal) debiteurenbeheer. Client Control handelt altijd uit naam van de opdrachtgever. Het totale inningsproces kunnen ze voor u uit handen nemen dat vaak start met het versturen van de (digitale) factuur. Zij zetten de meest geavanceerde techniek in, in combinatie met de juiste professionals. Het resultaat is een verbetering van uw incassoresultaat, cashpositie én de klanttevredenheid. Met name de modulaire aanpak spreekt de meeste klanten aan, zo betaalt u nooit teveel. Meer informatie op www.clientcontrol.nl.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief