Allsolutions

Bij KoppelHet geloven we in samenwerking; door het koppelen van jouw systemen streven we naar een naadloze samenwerking voor jouw medewerkers en klanten. Wij zorgen ervoor dat jullie data veilig en op het juiste moment beschikbaar is, binnen de juiste applicatie. Via het KoppelHet platform heb je daarbij altijd real-time inzicht in de synchronisatie en status van alle koppelingen.

Als integratiepartner van Visma Raet bieden we uitgebreide mogelijkheden voor het koppelen van Visma Raet aan allerlei andere applicaties. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Vechtstromen een koppeling ontwikkeld tussen Visma Raet en het financiële systeem AllSolutions. Hier worden dagelijks honderden medewerkers gesynchroniseerd inclusief verlof, verzuim en loonadministratie gegevens. 

logo-allsolutions

Vooral de korte lijntjes en het meedenken in nieuwe ideeën heb ik als erg prettig ervaren in de samenwerking met KoppelHet.

Meer weten?

Wil je graag meer weten of wil je gebruik maken van deze koppeling? Vul dan bijgaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief