header-wnra2-1

De Wnra

Ben je erop voorbereid?

Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Hierdoor wordt onder meer de aanstelling voor ambtenaren gewijzigd in een arbeidsovereenkomst en zijn straks het Burgerlijk wetboek en de Wet op de cao van toepassing. Informeer je medewerkers proactief over alle veranderingen zodat je volgend jaar niet voor onaangename verrassingen staat.

De Wnra is ook van invloed op de HR-processen zoals in-, door- en uitstroom. Het begrip ambtenaar krijgt deels een andere betekenis, maar welke impact heeft dit op de inrichting van HR Core en de selfserviceprocessen? Hoe regel je dat contracten van nieuwe medewerkers in 2020 eenvoudig worden ondertekend door beide partijen? En wat verandert er voor medewerkers die nu al in dienst zijn?

In Youforce kun je alle veranderingen zelf doorvoeren maar uiteraard staan onze specialisten ook voor je klaar. Hieronder vind je meer informatie over onze dienstverlening voor het ‘Wnra-proof’ maken van de HR-administratie.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Infosheet WNRA

De Wnra vraagt aanpassingen van jouw HR-systemen. Wij helpen je graag in kaart te brengen welke dat zijn, zodat je op 1 januari 2020 Wnra-proof bent.

Lees de infosheet

Webinar WNRA

Onlangs organiseerde we een webinar over de Visma | Raet dienstverlening en mogelijkheden Youforce voor de Wnra. Bekijk de webinar.

Q & A WEBINAR

In de Q & A vind je vragen die gesteld en beantwoord zijn tijdens het webinar Wnra-proof met de software van Visma | Raet. Lees meer.

Video Digitale Handtekening

De Digitale handtekening in Youforce is een handig instrument bij de het tweezijdig tekenen van de arbeidsovereenkomst. Bekijk de video.

meer-dan-150-partners

Meer weten?

Wil je graag meer weten wat Visma | Raet voor jou kan betekenen?  

 

Neem contact op