header-connectiviteit

Connectiviteit binnen het HR domein

In het moderne bedrijfslandschap speelt connectiviteit een cruciale rol. Je wilt voor elk domein de beste oplossing, zonder vast te zitten aan een complex HRIT landschap. Door connectiviteit en naadloze integratie van HR-software worden HR-processen efficiënter en kun jij gebruikmaken van de beste software die jouw HR leven makkelijker maakt.

Op zoek naar de (beste) oplossing?

Bekijk hieronder de oplossing van de breinbrekers, lees de whitepaper over de verschillen tussen ERP en Best of Breed of bekijk in een korte animatie wat wij verstaan onder connectiviteit.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in met onze collega Michel van Boven. 

Voordelen sub titel

Voordelen

  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3
thumbnail-whitepaper-connectiviteit

Whitepaper

Afbeelding 

In deze whitepaper vertellen we graag meer over de verschillen tussen een ERP-oplossing en een Best of Breed aanpak, waarbij je voor elk bedrijfsproces van jouw organisatie werkt met een aparte applicatie. Download via onderstaande eenvoudig het whitepaper en ontvang direct de PDF.

Download whitepaper

Infosheet

Afbeelding

Tekst

Download infosheet

Connectiviteit met domein API's in Youforce

 

Wil je graag meer weten?

Wil je in contact komen met één van onze experts? Laat dan eenvoudig je gegevens achter in bijgaand formulier. Of plan je liever direct een afspraak in op een geschikt moment voor jou? Boek dan een afspraak in de agenda van onze collega Michel van Boven.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief