header-update-wet-en-regelgeving-juni2024

Webinar Update Wet- en Regelgeving 2024

13 juni 2024: 09.30 - 11.00

Tijdens dit webinar dat gegeven wordt door Janita Klomp, adviseur loonheffingen en werkgeverszaken | 2XPlain, praten we je bij over de actuele wet- en regelgeving op het gebied van het arbeidsrecht, sociale zekerheid en fiscaliteit en de wijzigingen hierop die we op korte termijn kunnen verwachten. Welke wetsvoorstellen en wijzigingen kunnen we het komende half jaar verwachten? Wat is de stand van zaken ten aanzien van het arbeidsmarktpakket? 

Daarnaast heeft de kennisgroep van de belastingdienst enige standpunten ten aanzien van de uitvoering van fiscale wetgeving gepubliceerd. Wat zijn daarvan de gevolgen voor de markt?

Wil jij ook volledig geïnformeerd worden over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van Wet- en Regelgeving? Volg dan dit webinar dat we op 13 juni 2024 samen met 2Xplain verzorgen!

Dit webinar is bedoeld voor
HR en Payroll professionals

Na afloop van het webinar

  • Ben je op de hoogte van de actuele wijzigingen op het gebied van de wet- en regelgeving.
  • Weet je wat de gevolgen voor jouw organisatie zijn.
  • Kun je je medewerkers tijdig informeren over wijzigingen die eventueel voor hen gevolgen kunnen hebben.


Programma

  • Arbeidsrecht
  • Sociale zekerheid en fiscaliteit
  • Wijzigingen die op korte termijn zijn te verwachten

Praktische informatie

Datum & tijd
13 juni van 09.30 - 11.00 uur

Prijs
278 euro excl. btw of 2 credits

grip-op-loonkosten-info

Aanmelden voor het webinar

Je kan je inschrijven voor dit webinar via de catalogus van het leerportaal van de Visma Raet Academy. Heb je nog geen account, dan kun je gratis een account aanmaken, waarna je je kunt inschrijven. Als je voor de eerste keer gaat inloggen, wordt er automatisch een Mijn Visma Raet-account aangemaakt. Het leerportaal kun je na activeren openen via de Mijn Academy-tegel binnen Mijn Visma Raet. Klik vervolgens op Catalogus, zoek naar Update Wet- en Regelgeving 2024, open het webinar door te klikken op de tegel Update Wet- en Regelgeving 2024 en schrijf je in via de knop Inschrijven.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief