header-grip-op-loonkosten-zorg

Webinar: Grip op loonkosten voor de zorg

26 maart 2024: 14.00 - 15.00 uur

Grip krijgen op je loonkosten is momenteel één van de grootste uitdagingen. In de zorg is er al geruime tijd enorme schaarste aan werknemers. Daar tegenover staat dat de krapte in de arbeidsmarkt nog steeds toeneemt. In 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. Een van de gevolgen daarvan was dat de hoogte van de AWf premie afhankelijk werd van het soort contract. Omdat de werknemerspremies een belangrijk deel van de loonkosten zijn, is het belangrijk om hier je beleid op af te stemmen.

Wat zou een vast dienstverband ten opzichte van een tijdelijk dienstverband qua voordelen kunnen opleveren voor werknemer en werkgever? Tijdens ons webinar 'Grip op loonkosten' op 26 maart a.s. ontdek je hoe jij inzicht kunt krijgen, kunt besparen en kunt anticiperen op je loonkosten.

Dit webinar is bedoeld voor

HR-directeuren, HR-professionals, directeuren bedrijfsvoering, Payroll-professionals. Dit webinar is zowel geschikt voor beleidsmakers als uitvoerders in de zorg.

Programma

  • De gevolgen van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)
  • Hoge en lage AWf-premie met rekenvoorbeelden
  • Hervorming van de arbeidsmarkt
  • Arbeidscontracten in de zorg volgens CAO en in de praktijk
  • Wat kan men doen om meer grip te krijgen op de loonkosten?
  • Ondersteuning van onze software

Na afloop van dit webinar

  • Weet je hoe je grip op je loonkosten kunt krijgen door aanpassingen op de bestaande en nieuwe arbeidscontracten.
  • Weet je wat voor financiële gevolgen het heeft als medewerkers extra overuren maken en hoe hier grip op te krijgen.
  • Weet je hoe je vanuit onze software de juiste informatie naar boven haalt om zo inzicht te krijgen en keuzes te maken.

Praktische informatie

Duur & Tijd
26 maart van 14.00 - 15.00 uur

Prijs
165 euro ex btw of 1 credit

grip-op-loonkosten-info

Aanmelden voor het webinar

Je kan je inschrijven voor dit webinar via de catalogus van het leerportaal van de Visma Raet Academy. Heb je nog geen account, dan kun je gratis een account aanmaken, waarna je je kunt inschrijven. Als je voor de eerste keer gaat inloggen, wordt er automatisch een Mijn Visma Raet-account aangemaakt. Het leerportaal kun je na activeren openen via de Mijn Academy-tegel binnen Mijn Visma Raet. Klik vervolgens op Catalogus, zoek naar Grip op loonkosten, open het webinar door te klikken op de tegel Grip op loonkosten en schrijf je in via de knop Inschrijven.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief