header-webinar-aag-analytics

Webinar: Hoe geef je jouw data écht betekenis?

9 april 2024: 10.00 - 11.00 uur

In geen andere sector worden er meer gegevens (verplicht) vastgelegd dan in zorg & welzijn. En die hoeveelheid groeit elke dag. Van cliënt- tot medewerkersgegevens en van zorgproductie tot ziekteverzuim. Organisaties willen meer beslissen aan de hand van data. Uit onze HR Benchmark blijkt echter dat voor bijna de helft van de bestuurders de steeds scherpere wetgeving rond privacy en data hiervoor een drempel is. Daarnaast ontbreekt het nog vaak aan overzicht en inzicht ondanks alle beschikbare data.

Samen geven we jouw data meer betekenis

Je hebt informatie over de bedrijfsvoering nodig om de resultaten te analyseren en goede keuzes te maken voor morgen. Precies daarom heeft onze partner AAG een krachtige analyse-omgeving ontwikkeld speciaal voor de zorg & welzijn. Een omgeving die dankzij standaard zorgtemplates en dashboards jouw data écht betekenis geeft op de gebieden Financieel, Personeel, Zorg en Planning. 

Tijdens de Dutch Health Week nemen we je in dit webinar graag mee in de kansen die de samenwerking tussen Visma | Raet en AAG Analytics jou biedt.

Praktische informatie

Datum & tijd
Dinsdag 9 april van 10.00 tot 11.00 uur

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken
Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren. Na afloop ontvang je de opname en presentatie van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

praktische-info-aag-analytics

Inschrijven voor het webinar

Schrijf je via bijgaand formulier eenvoudig in voor het webinar! 

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief