dialog-cta

Webinar: ‘Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid'

23 mei 2024: 10.30 - 11.30 uur

Hoe stuur je gericht op het verhogen van engagement en hoe hou je continu in beeld hoe betrokken medewerkers zijn? In dit webinar krijg je te zien wat de belangrijkste elementen van een moderne engagementstrategie zijn. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden. 

Employee experience gaat over de betrokkenheid van werknemers, hun bereidheid om voor je organisatie te (blijven) werken en de wil om een stap extra te zetten. Betrokken medewerkers zijn namelijk loyaal, enthousiast, minder vaak ziek en verlaten je organisatie minder snel.

Het is dan ook logisch dat veel organisaties continu in beeld willen hebben hoe betrokken medewerkers zich voelen. En dus stappen zij massaal af van het jaarlijkse, statische MTO dat enorm veel tijd kost en in de ogen van medewerkers weinig oplevert.

Het alternatief is een aanpak waarbij engagement continu in beeld is en waarbij zowel HR als leidinggevenden gericht sturen op het verhogen van de betrokkenheid. In dit webinar ontdek je hoe je dit doet.  

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer:

  • Employee Experience: wat is het?
  • Engagement: hoe kan je erop sturen
  • Ondersteunen: welke tools kan je inzetten

Praktische informatie

Datum & tijd
Donderdag 23 mei van 10.30 tot 11.30 uur

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken
Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren. Na afloop ontvang je de opname en presentatie van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

praktische-info-aag-analytics

Inschrijven voor het webinar

Schrijf je via bijgaand formulier eenvoudig in voor het webinar! 

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief