specialisterrentesters_fotograaf_pietervandenboogerteyecatcherv1

Specialisterren

Testers begeleiden Visma|Raet project

Specialisterren begeleiden Visma

Sinds enkele weken begeleidt Specialisterren Visma | Raet bij een groot intern project O2C (Order 2 Cash). De testers van Specialisterren testen de migratie van het huidige financiële systeem Afas Profit naar het financiële systeem van Visma. Jan Willem Voorink en Els van der Zalm leggen uit waarom zij voor Specialisterren kozen.

Jan Willem Voorink, commercieel directeur Visma | Raet: ‘Door testwerkzaamheden bij Specialisterren onder te brengen ontstond een win-win-win-winsituatie. We hebben een betrouwbare testpartner. Wij creëren een maatschappelijke meerwaarde en het is ook nog eens economisch rendabel. Door deze samenwerking denken we nu voorbij de beperkingen. Wij delen onze goede ervaringen met Specialisterren graag met onze klanten, zo ontstaat er winst voor iedereen!’

Goede, gekwalificeerde testers

De testers van Specialisterren hebben veel ervaring met verschillende soorten testen en zijn op korte termijn inzetbaar. De testers kunnen flexibel worden ingezet en zo nodig kan het aantal testers worden uitgebreid. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor een project met een zeer strakke deadline.

MVO-bijdrage

‘Met dit project levert Visma | Raet samen met Specialisterren ook een bijdrage aan de doelstelling vanuit MVO,’ zegt Els van der Zalm, manager MVO. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat bij Visma | Raet over investeren in talenten van mensen. Door met Specialisterren te werken, dragen wij bij aan de ontplooiing van capaciteiten en talenten van mensen met autisme. Wij verbinden dit vervolgens aan onze social return commitments. Deze inspirerende samenwerking resulteert in een optimale maatschappelijke winst met een duurzaam karakter!’
De komende tijd wordt bekeken hoe Visma | Raet en Specialisterren samen verder kunnen bouwen aan een meer inclusieve organisatie. 

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief