header-diversiteit-2

Visma|Raet
is divers

En daar zijn we trots op!

Onze producten en diensten verbeteren

Elke dag streven wij ernaar onze producten en diensten te verbeteren. Maar dat vinden wij niet genoeg. We willen ook beter worden in het zorgen voor onze medewerkers en een bedrijf zijn dat een afspiegeling is van de samenleving en echt gebruikmaakt van de voordelen van verschillende perspectieven en meningen.

Diversiteit is alles wat ons uniek maakt

We zien diversiteit als een noodzaak, iets wat zal leiden tot ons toekomstig succes en om dit te bereiken, moeten al onze medewerkers zich verbonden en betrokken voelen om elke dag zichzelf te kunnen zijn als ze naar hun werk komen.

Diversiteit gaat niet alleen over geslacht, etniciteit en seksuele geaardheid. Als we het bij Visma | Raet hebben over diversiteit, hebben we het over alle individuele verschillen die ons in staat stellen om verschillende perspectieven en meningen te hebben. Het kan ook leeftijd, levenservaring, overtuigingen, fysieke en mentale vermogens zijn.

We zien onze verschillen als sterke punten. Inclusief zijn, betekent voor ons dat we een werkplek hebben die onze individuele verschillen verwelkomt én faciliteert. Het kan een sociale zorg zijn over hoe we met elkaar omgaan, maar het kan net zo goed een praktische zorg zijn over hoe toegankelijk onze kantoren zijn en of we de middelen hebben om aan specifieke behoeften te voldoen.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief