it-was-all-a-dream-banner

Visma|Raet steunt

Nieuwkomerskinderen & sponsort aflsuiting
Summer School in Walibi

Summer school afsluiting in Walibi

Kinderen die nieuw zijn in Nederland staan vaak voor grote uitdagingen: ze moeten onze taal en cultuur leren kennen, en ook sociaal hun weg zien te vinden. IMC on Tour wil hen op een directe en toegankelijke manier welkom heten met een aanvullend onderwijsprogramma. En daar zijn wij bij Visma | Raet voorstander van.

De zomervakantie is voor deze kinderen soms een lange periode waarin verveling of stilstand in hun ontwikkeling kan plaatsvinden. Dankzij IMC on Tour Summer School krijgen ze toch de mogelijkheid om te leren en kunnen ze nieuwe ervaringen opdoen.

It was all a dream

Na het harde werken op de summerschool, hadden de kinderen zeer zeker een mooi en spannend dagje uit naar Walibi verdiend! Daarom hebben wij deze fantastische afsluiting van de summerschool mede mogelijk gemaakt. Dank aan de inspirerende samenwerking met Izabel Kaptein. En het leek inderdaad wel een droom om in het attractiepark de summerschool met meer dan 60 leerlingen uit Amersfoort af te sluiten.

Bij Visma | Raet ‘we care about people’. We meten ons succes niet alleen in financiële termen, maar ook in wat we bijdragen aan de wereld en de samenleving.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief