Nieuws

Phebe bouwt de komende jaren met Visma | Raet verder aan haar HR-platform

19 February, 2024 - Visma | Raet

De leden van Phebe, een samenwerkingsverband van zorgorganisaties, bouwen de komende jaren met Visma | Raet verder aan de ontwikkeling van het HR-platform met onder meer oplossingen voor de HR- en salarisadministratie, de Youforce App en de integratie met software voor een optimale bedrijfsvoering. Dankzij de keuzevrijheid en flexibiliteit op het gebied van software en services focussen we in deze samenwerking niet alleen op vandaag, maar zeker ook op de toekomst.

Samen onderdeel van de oplossing(en) in de zorg!

Sander Heijnen, Directeur Zorg Visma | Raet: “Wij zijn blij met de verlenging van ons partnership. Samen hebben we de ambitie om onderdeel van de oplossing(en) in de zorgmarkt te zijn. Deze samenwerking biedt financieel voordeel voor alle Phebe-leden, een voordeel wat ten goede komt aan de maatschappelijke uitdagingen in de zorg. Daarnaast delen we onderling kennis om het gebruik van onze software te vergemakkelijken.”
Erik Blakborn, Directeur Phebe: "Ook de Phebe leden zijn blij met de verlenging van de samenwerking. Visma | Raet betrekt ons nauw bij de ontwikkeling van hun software-oplossingen, zodat wij over de juiste tools beschikken om onze HR-uitdagingen tegemoet te treden.”

Over Phebe

Phebe helpt zorgorganisaties hun systemen op het snijvlak van HR en ICT verder te brengen. Onder meer door systemen optimaal te benutten, actief kennis te delen en financieel voordeel te halen via gezamenlijke inkoop. Met deze verlenging van de samenwerking kunnen de Phebe-leden optimaal gebruik maken van de software-oplossingen van Visma | Raet op een manier die past binnen de werkwijze van hun organisatie.

Recent nieuws:

Nieuws ZZG zorggroep bouwt de komende ...

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of

Lees meer
Nieuws Phebe bouwt de komende jaren met ...

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of

Lees meer