Heder-experience-center-def

Visma | Raet opent nieuw experience center!

Amersfoort - Op maandag 30 september jl. hebben we feestelijk de deuren geopend van ons gloednieuwe experience center. In dit centrum willen we klanten, relaties en medewerkers op een unieke manier ontvangen en inspireren. Van boeiende demonstraties en interactieve trainingen tot strategische vergaderingen: in ons experience center kunnen we niet alleen onze software laten zien, maar vooral laten ervaren hoe technologie HR makkelijker maakt. Het nieuwe experience center is gevestigd in het Visma pand aan de Plotterweg in Amersfoort.


Welkom in Hexagon!

Experience-center-3

Wie het experience center binnenloopt en goed oplet herkent al snel de structuur van een bijenkorf. Niet alleen tref je de typerende zeshoekige vormen van honingraatcellen aan in verschillende elementen van het centrum, maar ook heerst er de bedrijvigheid waar de nijvere bewoners van een bijenkorf om bekend staan. De link met een bijenkorf was ook een belangrijke bron van inspiratie voor de naam van het nieuwe experience center.

Stefan Op de Woerd, Managing Director Visma | Raet over het nieuwe experience center: “Ik ben ontzettend blij met het nieuwe experience center. Een bijzondere plek om onze klanten en elkaar te ontmoeten en waar je de creativiteit gewoon voelt ontstaan.”

Visma | Raet heeft haar medewerkers gevraagd om met een originele naam te komen voor het experience center en de keuze is uiteindelijk gevallen op Hexagon! Deze naam komt niet alleen terug in het ontwerp van het centrum, maar ook in de huisstijl van Visma | Raet. De Hexagon staat verder symbool voor efficiëntie, stabiliteit en verbinding, waarden die allemaal een grote rol spelen in de bedrijfsfilosofie van Visma | Raet.


Afscheid Gerard Schiebroek als Managing Director Visma | Raet

Bij de opening van het experience center is ook afscheid genomen van Gerard Schiebroek als managing director van Visma | Raet. Na vier jaar aan het roer van Visma | Raet heeft Gerard het stokje overgedragen aan Stefan Op de Woerd, voormalig managing director van Dialog, onderdeel van Visma. Gerard en zijn team hebben hard gewerkt om de klant- en medewerkerstevredenheid van de HR-softwareleverancier uit Amersfoort fors te verbeteren. Ook is onder zijn leiding een scherpe focus aangebracht in de marktbenadering en zijn uit Visma | Raet twee nieuwe Visma bedrijven ontstaan; Visma YouServe en Peple. Gerard vervolgt zijn carrière binnen Visma en is sinds 1 oktober actief als directeur van Visma Nederland Holding.

Experience-center-4


Samen blijven bouwen aan de toekomst van HR

Met de opening van Hexagon breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Visma | Raet . Dit experience center biedt een inspirerende plek waar klanten, relaties en medewerkers de kracht van technologie kunnen ervaren in een dynamische en innovatieve omgeving. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen en met elkaar te blijven bouwen aan de toekomst van HR.

 

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief