header-opleidingsmanagement

Opleidingsmanagement

Haal meer rendement uit opleiden en verhoog de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers

Opleiden en ontwikkelen in één portaal

Opleidingsmanagement en e-learning zijn actueler dan ooit. Of het nu gaat om bijscholing of omscholing; investeren in kennis, vaardigheden en verplichte certificeringen blijft cruciaal. Maar welke leervormen zijn effectief? En hoe organiseer je het trainingsaanbod, de budgetten en de compliance daaromheen?

Met een Learning Management Systeem (LMS) automatiseer je al je opleidingsprocessen. Via één portaal hebben medewerkers, leidinggevenden en HR inzicht in competenties, certificeringen en het bijbehorende kennis- en opleidingsaanbod. Zo faciliteer je het leren en borg je de vakbekwaamheid binnen je organisatie. Bovendien geef je medewerkers zelf regie over hun ontwikkeling met een ingerichte online opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget.

plusport-lms
Voordelen Opleidingsmanagement software

Voordelen

  • Het volledige opleidingsmanagement in één portal

  • Aantoonbaar vakbekwaam voor audit- en kwaliteitsdoeleinden

  • Bied medewerkers flexibiliteit met e-learning

  • Opleidingscatalogus met groot aanbod van in- en externe trainingen

  • Regie op eigen ontwikkeling met persoonsgebonden opleidingsbudget

  • Medewerkers hebben regie op eigen ontwikkeling

  • Verhoog interne mobiliteit en behoud kennis

Happy cheerful young asian male in glasses smiling and using laptop in cafe
opleidingsmanagement-cta

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze Opleidingsmanagement software, maak dan eenvoudig een afspraak voor een vrijblijvende demo.

Demo aanvragen

Digitaal proces

Met een LMS zijn al je opleidingsprocessen geautomatiseerd. Zo heb jij  overzicht en controle over het hele proces van aanvragen, inschrijvingen, budgetplanning en certificeringen.

Aantoonbaar vakbekwaam

Via het LMS heb je inzicht in competenties, PE-punten en certificaten op organisatie- en persoonsniveau. Met rapportages en compliance dashboards ben je als organisatie aantoonbaar vakbekwaam.

Eigen Academy

Via de opleidingscatalogus stel je snel en eenvoudig een groot aanbod aan trainingen, e-learnings en examens beschikbaar. Zowel van interne als externe opleiders.

Regie voor medewerkers

Je geeft medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling met een ingerichte opleidingscatalogus. Ze kunnen hier eenvoudig zoeken en aanmelden voor alle cursussen en examens.

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over onze Opleidingsmanagement software? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.