Bezoek burgemeester van Amersfoort aan Visma-bedrijven

header-bezoek-burgemeester

Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort heeft gisteren een bezoek gebracht aan ons pand op bedrijventerrein de Hoef. In dit pand zijn momenteel vier Visma-organisaties gevestigd: Visma YouServe, Peple, Visma | Raet en Khonraad. De gemeente Amersfoort hecht veel waarde aan een levendig en inspirerend ondernemersklimaat in de stad en ziet Visma als een belangrijke werkgever. Daarnaast geeft de aanwezigheid van de Visma-zusjes op de Hoef volgens de burgemeester een goede impuls aan de huidige transformatie van ons bedrijventerrein naar een nieuwe hybride stadswijk. 

Tot slot sprak Bolsius zijn waardering uit over de ondersteuning van Visma en haar medewerkers aan Oekraïense vluchtelingen die sinds enige tijd naast ons wonen. De gemeente heeft voor de huisvesting van de vluchtelingen twee panden aangeschaft op de Hoef en wij hebben geholpen met de inrichting van de kamers en een computerruimte geïnstalleerd om in contact te blijven met de achterblijvers in Oekraïne.

Wij bedanken de burgemeester van harte voor zijn bezoek en samen blijven we werken aan een dynamische omgeving om in te wonen en te werken! Wil je meer weten over ondernemen in Amersfoort? Lees dan verder op de website van Amersfoort Business

Foto v.l.n.r. Jeffrey Smit - Managing Director Visma YouServe, Peter Verdaasdonk - Managing Director Peple, Lucas Bolsius - Burgemeester van Amersfoort, Gerard Schiebroek - Managing Director Visma | Raet, Sander van de Merwe - Managing Director Khonraad.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief