header-partnerovereenkomst-datapa

Datapas & Visma|Raet

Sluiten partnerovereenkomst

Samenwerking Datapas & Visma|Raet

Datapas en Visma | Raet hebben een partnerovereenkomst gesloten voor het gezamenlijk aanbieden van hun software. Datapas is sinds eind 2022 onderdeel van de Visma familie en biedt oplossingen voor het proces rondom planning en control binnen het onderwijs. Datapas en Visma | Raet trekken al met elkaar op en deze overeenkomst is een logische stap in de nauwe samenwerking tussen de beide softwareleveranciers.

Managing Director Gerard Schiebroek van Visma Raet: “Het proces rond planning en control is een wezenlijk onderdeel van bijna alle gepubliceerde aanbestedingen in het onderwijssegment. We zijn erg blij dat we met Datapas een specialist op dit gebied binnen de Visma familie aan boord hebben. We kunnen nu een totaaloplossing bieden met de beste combinatie van onze gezamenlijke software voor het onderwijs. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Directeur Maarten Vissers van Datapas: “Het HR systeem is een van de belangrijke pijlers waarop een goede planning en control systematiek rust. Wij zijn daarom blij met deze partnerovereenkomst met Visma | Raet. Onze klanten hechten er veel waarde aan dat wij nauw betrokken zijn bij de leveranciers van bronsystemen waar wij mee werken. We hebben Visma Raet leren kennen als een betrokken, bevlogen partij en hebben het volste vertrouwen in een hele goede samenwerking.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief