header-eemsdelta

Gemeente Eemsdelta

kiest voor Youforce als e-HRM systeem voor de toekomst

Eemsdelta en Visma|Raet samenwerking

Gemeente Eemsdelta en Visma|Raet zetten de samenwerking voort. Begin dit jaar publiceerde Gemeente Eemsdelta een Europese Aanbesteding voor de aanschaf van een e-HRM systeem en de uitvoering van de salarisadministratie. De gunning is inmiddels aan Visma|Raet gegeven en de overeenkomsten zijn ondertekend.

Gemeente Eemsdelta heeft daarmee voor Youforce gekozen als e-HRM systeem voor de toekomst. “Wij waren op zoek naar een geïntegreerd e-HRM-systeem. die past bij onze gemeentelijke organisatie. Daarbij vinden wij het belangrijk dat het systeem een hoge mate van standaardisering heeft die voldoet aan de gestelde minimale eisen uit het Plan van Eisen. Het basis-systeem moet voldoende flexibel zijn om mee te bewegen met toekomstige Ontwikkelingen” zegt Klaas Landstra van Gemeente Eemsdelta. “Deze aanbesteding heeft bewezen dat Youforce voor ons de best passende e-HRM oplossing is.”

Naast Youforce was ook een Single Sign On koppeling met COMPAS onderdeel van de uitvraag. COMPAS van Emergo is software die Werkplein Flivelingo ondersteunt bij het uitvoeren van de Participatiewet voor Gemeente Eemsdelta.

Hendrik-Jan Vonk, Visma|Raet: “We zijn enorm verheugd dat we samen met Gemeente Eemsdelta de toekomst ingaan. Een gemeente met wie we al jaren heel prettig en constructief samenwerken. Dat geldt trouwens voor meerdere gemeenten in deze regio. In het Noorden van Nederland zijn we goed vertegenwoordigd en de regio kenmerkt zich als een regio waar samenwerken centraal staat, ook als het gaat om het delen van kennis en ervaringen op het vakgebied van e-HRM en payroll.”

De keuze van Gemeente Eemsdelta gaat verder dan de keuze voor Youforce: ook in de overname van de salarisadministratie door Visma|Raet partner Govers Salarisconsultancy is veel vertrouwen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief