header-stichtse-vecht

Gemeente Stichtse vecht

kiest voor Youforce van Visma|Raet

Gemeente Stichtse Vecht kiest na Europese aanbesteding voor Youforce van Visma | Raet

Gemeente Stichtse Vecht heeft na een Europese aanbesteding een overeenkomst gesloten met Visma | Raet. De gemeente was op zoek naar een duurzame en toekomstbestendige oplossing en is hiervoor bij Youforce van Visma | Raet uitgekomen. Met onze software wil de gemeente een inhaalslag maken met het optimaliseren en digitaliseren van de HR-processen.

De overgang naar het nieuwe e-HRM systeem is één van de pijlers van de gemeente om de organisatieontwikkeling te ondersteunen en de organisatie te professionaliseren. HR wordt steeds meer data-gedreven en Stichtse Vecht wil met betrouwbare kengetallen uit Youforce zorgen voor betere sturing van de organisatie. Daarnaast wil de gemeente de medewerkers faciliteren met een toegankelijke en gebruiksvriendelijke HR-oplossing. De Youforce app speelt hierin een belangrijke rol. Gemeente Stichtse Vecht heeft in het selectietraject een beroep gedaan op Esther de Haan van WeAreHR!

Erika Schrik, Directeur Publiek en Organisatie, Gemeente Stichtse Vecht: “In onze zoektocht naar een juiste leverancier met een geschikte oplossing is onze keuze op Visma | Raet en Youforce gevallen. We vertrouwen erop dat we na de implementatie van Youforce over een toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke applicatie beschikken.”

Hendrik-Jan Vonk, Visma | Raet: “We zijn enorm trots op de hoge waardering die de gemeente Stichtse Vecht ons heeft gegeven, zowel voor de software als onze visie op partnerschap. We gaan er de komende jaren alles aan doen om het HR-leven van de medewerkers van de gemeente Stichtse Vecht zo makkelijk mogelijk te maken.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief