header-velsen-2

Gemeente Velsen

kiest HRM en payroll software van Visma | Raet

Velsen en Visma|Raet samenwerking

Gemeente Velsen heeft na een aanbestedingstraject, ondersteund en begeleid door VroomHR - Cloudwatch, gekozen om de HRM en payroll software van Visma | Raet te implementeren. Begin oktober is de handtekening gezet om het meerjarige partnership officieel te maken. De ruim 500 medewerkers bij de gemeente krijgen vanaf januari 2022 toegang tot het nieuwe HR-systeem en gaan zo meer gemak ervaren. De voornaamste reden voor gemeente Velsen om een nieuwe softwareleverancier te zoeken, was het feit dat ze hun HR wilden moderniseren en de interne processen meer wilden standaardiseren en automatiseren. Daarnaast staat bij de gemeente de optimale inzet van de talenten van alle medewerkers centraal.


HR-processen vereenvoudigen en inzichtelijk maken

De Gemeente Velsen was op zoek naar software die hen kan begeleiden en ondersteunen bij processen als werving en selectie, in-, door- en uitstroom, personeelsregistratie, verzuim- en verlofregistraties, declaraties en het individueel keuzebudget (IKB). Het doel is voornamelijk gericht op het vereenvoudigen van processen en bovengenoemde HR-zaken inzichtelijker te krijgen. Hiermee maakt de HR-afdeling een efficiëntieslag op het gebied van personeels- en salarisadministratie. De oplossing vonden zij in de geïntegreerde Saas-oplossing ‘Youforce’ inclusief de bijbehorende app waar medewerkers altijd en overal toegang tot hebben om bijvoorbeeld declaraties in te dienen of als leidinggevende ziek- en betermeldingen te registreren.

Gemeente Velsen over de toekomstige samenwerking: “De speerpunten bij onze voortdurende organisatieontwikkeling zijn: talent aan zet, leiderschap, communicatie is van iedereen, slimmer organiseren, dynamische werkomgeving en digitaal werken. Bovendien gaan we uit van vertrouwen als basis voor samenwerking. De moderne oplossing van Visma | Raet en het contact met hen sluiten hier naadloos op aan.”

Erik Weits, Directeur Overheid bij Visma | Raet: “We zijn enorm trots dat we de gemeente Velsen voor onze software kiest om haar ambities te realiseren. De gemeente was op zoek naar een HR-partner die op alle niveaus kan meedenken en daarnaast software levert om gestroomlijnde werkprocessen te realiseren. Op zowel strategisch niveau als op operationeel niveau kunnen wij meedenken met organisaties en instellingen, zodat zij efficiëntieslagen kunnen maken en hun medewerkers de regie hebben over hun eigen HR-zaken. We waren ervan overtuigd dat onze kennis in combinatie met onze software van toegevoegde waarde is voor de gemeente Velsen. We kijken uit naar een fijne samenwerking.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief