header-gemeente-westerkwartier-small-2

Gemeente Westerkwartier

Heeft gekozen voor e-HRM systeem van Visma | Raet

Westerkwartier en Visma|Raet samenwerking

De gemeente Westerkwartier en Visma | Raet tekenden op vrijdag 10 september 2021 een overeenkomst voor ondersteuning in de uitvoering van het personeelsbeleid van de Groningse gemeente. De ondertekening vond plaats na een Europese aanbesteding voor een nieuw e-HRM-systeem. De gemeente Westerkwartier hanteerde hierbij de Best Value Procurement (BVP) methodiek. Deze inkoopmethodiek gaat uit van de meest toegevoegde waarde die een leverancier en haar oplossing kunnen bieden.

De gemeente kenschetst zich als dichtbij, nuchter en ambitieus en wil dit dna ook vertalen naar haar HRM-dienstverlening. Het e-HRM systeem van Visma | Raet moet voor hogere kwaliteit en meer efficiency zorgen in de HR-en personeelsadministratie. Het systeem verbindt verschillende onderdelen van de gemeente zodat je gegevens nog maar één keer hoeft in te voeren. En dat scheelt tijd en fouten. Ook krijgen de medewerkers meer grip op hun HR-zaken. Via de e-HRM-oplossing vragen zij zelf verlof aan, dienen ze declaraties in en raadplegen ze hun salarisstrook.

Hendrik-Jan Vonk, Visma | Raet: “We zijn zeer tevreden dat gemeente Westerkwartier na een intensief traject de meeste toegevoegde waarde in Youforce ziet voor de ondersteuning van hun ambities.”

Bjorn Gossen, gemeente Westerkwartier: “De samenwerking verloopt tot nu toe uitstekend. We zijn zeer te spreken over de professionaliteit en betrokkenheid van de mensen van Visma | Raet. We hebben er alle vertrouwen in dat we na de uitvoeringsfase over een toekomstbestendige e-HRM oplossing beschikken die direct van toegevoegde waarde is binnen onze gemeente en ons sociaal werkbedrijf Novatec.”

Visma | Raet is al partner van diverse lokale overheidsinstellingen in Groningen. Met de toevoeging van gemeente Westerkwartier bouwen we samen verder aan een sterk kennis bolwerk op het gebied van HR-en salarisadministratie in Noord-Nederland.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief