header-groenoord-zorgt-4

Groenoord Zorgt

Kiest voor HR-cloudoplossing van Visma | Raet

Groenoord en Visma|Raet samenwerking

Groenoord Zorgt heeft op 12 oktober 2021 een driejarige overeenkomst getekend voor onze cloudoplossing voor human resource management en salarisverwerking Visma.net HRM & Payroll en Plusport LMS (leer management systeem). Groenoord Zorgt bekommert zich om een nieuwe generatie ouderen die nog volop in het leven staat en mee wil blijven doen omdat er genoeg te beleven valt en groeien nooit stopt.

De zorginstelling maakt een sterke groei door en loopt met de huidige HR-en salaris-oplossing tegen de grenzen aan van de mogelijkheden. Met de nieuwe oplossing wil Groenoord Zorgt zich neerzetten als modern werkgever en haar medewerkers de regie geven over hun eigen HR-zaken. In Visma.net HRM & Payroll dienen medewerkers zelf declaraties in, vragen verlof aan, bekijken hun loonstrook en nog veel meer. Het leer management systeem maakt opleidingen toegankelijker en overzichtelijker.

Een ander belangrijk argument voor de keuze was de snelheid waarmee de zorginstelling met de nieuwe HR-oplossing aan de slag kan. Na een heldere demo kan Visma.net HRM & Payroll in zo’n 15 dagen worden geïmplementeerd. Onze eigen consultants nemen deze implementatie voor hun rekening waardoor de doorlooptijd aanzienlijk korter is dan die van concurrerende HR-software.

Algemeen directeur Niels Plasmeijer Groenoord Zorgt: “Met de software van Visma kan onze HR- afdeling een professionaliseringsslag maken. Hierdoor komt er meer tijd en ruimte voor verbinding tussen het kantoor en haar medewerkers maar bovenal onze cliënten."

Henry Wijngaarden, Account Manager Visma | Raet: “Met Groenoord Zorgt verwelkomen wij een mooie zorginstelling in de VVT markt. Groenoord Zorgt zoekt specialistische oplossingen om zich neer te zetten als modern werkgever en de regie te geven aan haar eigen medewerkers. Dit is in lijn met onze visie waarin we met specifieke software willen inspelen op de eisen van een moderne zorginstelling.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief