header-h2o

H20 Gemeenten

Hattem, Heerde en Oldebroek gaan partnership
aan met Visma | Raet

H20 gemeenten en Visma|Raet samenwerking

H2O-gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek hebben na een Europese aanbesteding besloten hun huidige e-HRM applicaties te vervangen door Youforce van Visma | Raet. De gemeenten werkten met verouderde software die de HR-professionals onvoldoende ondersteunde in hun dagelijkse werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel van het partnership is de verwerking van de personeels-en salarisadministratie met de software van Visma | Raet.

Dankzij Youforce beschikken de H2O-gemeenten per 1 januari 2023 over een moderne HR-applicatie. Met de nieuwe applicatie willen de gemeenten een grote stap zetten naar klantgericht en transparant HR en invulling geven aan de rol van HR Business Partner. Daarnaast vormen de nieuwe digitale HR-processen een belangrijk onderdeel van een toekomstgerichte werkomgeving.

“De H2O gemeenten streven harmonisatie van de HR-processen en de inrichting van de software na. Desondanks hebben we te maken met drie aparte administraties die elk om onafhankelijke inrichtingskeuzes vragen” zegt Christiaan van den Vlekkert van de H2O-gemeenten. “We zijn erg onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van Youforce en de mogelijkheid om straks vanuit één applicatie met gescheiden administraties te werken”.

Hendrik-Jan Vonk, (Visma | Raet), voegt daar aan toe dat steeds meer gemeenten de vernieuwde Youforce app inzetten. “Met de app handel je snel en eenvoudig je HR-zaken af en het doet ons goed dat de app hoog scoorde in de gunning. De gemeenten zien de app echt als een belangrijk meerwaarde voor de medewerkers en daar zijn we best trots op. We zijn natuurlijk ook erg blij dat we drie nieuwe gemeenten mogen verwelkomen in een regio waar we al nauw samenwerken met andere overheidsinstellingen.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief