Ikazia Ziekenhuis bouwt verder met Visma | Raet aan haar HR-platform

Header Ikazia 3

Ikazia Ziekenhuis bouwt de komende vijf jaar samen met Visma | Raet verder aan haar HR-platform met onder andere oplossingen voor de HR- en salarisadministratie. De Rotterdamse zorginstelling gaat in deze periode meer functionaliteiten van de Youforce App beschikbaar stellen om het HR-leven van de medewerkers makkelijker te maken. Daarnaast is de integratie van Youforce met andere systemen in het IT-landschap van het ziekenhuis een belangrijk thema.

Mr. R.P.D. Kievit, arts (niet praktiserend), Voorzitter Raad van Bestuur Ikazia Ziekenhuis: “Wij kijken uit naar de vernieuwde samenwerking met Visma | Raet. De komende jaren gaan we samenwerken aan innovatieve processen die onze zorgmedewerkers nog meer ondersteunen. Met name door de verdere uitrol van robotics en de Youforce App willen we efficiënter en slimmer gaan werken.”

Sander Heijnen, Directeur Zorg Visma | Raet : “Wij zijn blij met de verlenging van de overeenkomst met Ikazia Ziekenhuis voor vijf jaar. In de nieuwe overeenkomst gaan we ons partnership verder invullen. Ikazia Ziekenhuis helpt Visma | Raet als ambassadeur voor het gebruik van onze software en wij zijn blij Ikazia Ziekenhuis te kunnen steunen bij hun maatschappelijke uitdagingen in de zorg”.

Over Ikazia Ziekenhuis

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vóór elkaar het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiënt.

Meer weten over Ikazia Ziekenhuis? Bezoek dan de website.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief