header-zorgambassadeurs

Maak kennis

Met onze zorgambassadeurs

Onze zorgambassadeurs

Visma | Raet werkt al sinds lange tijd intensief samen met organisaties in de zorg. Wij hechten er groot belang aan dat zorginstellingen optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden van onze software en omgekeerd staan wij altijd open voor nieuwe toepassingen als de markt daarom vraagt. Wij willen graag dat meer zorginstellingen optimaal profiteren van onze gecombineerde kennis over HR-software en de zorg en daarom hebben wij zorginstellingen gevraagd om voor ons als ambassadeur op te treden. Deze ambassadeurs betrekken wij nauw bij de ontwikkeling van onze software en delen hun kennis en ervaring niet alleen met ons maar staan ook open voor andere zorginstellingen.

Zuyderland Medisch Centrum

Het eerste Healthcare Ambassadeur Certificaat hebben we uitgereikt aan Peter Smeets, HR Manager Zuyderland Medisch Centrum. De zorginstelling uit Limburg start binnenkort met een Automation scan. In deze scan kijken we welke HR-processen geschikt zijn voor robotisering. Zuyderland wil in elk geval toetsen wat de mogelijkheden zijn om de controle van registraties in het BIG-register door een robot uit te laten voeren.

Foto v.l.n.r. Peter Smeets, HR Manager Zuyderland Medisch Centrum en Rachel Timmer Customer Success Director

 
zorgambassadeurs-zuyderland

Siza

Wij hebben een Healthcare Ambassadeur Certificaat uitgereikt aan Siza. Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Siza denkt nu al veel met ons mee, bijvoorbeeld in de ontwikkeling van de Youforce app en deelt regelmatig haar kennis over onze software met andere zorginstellingen. Wij kijken ernaar uit om deze mooie samenwerking de komende jaren naar een nog hoger plan te tillen.

 

Foto v.l.n.r. Marcel Bouman, functioneel beheerder, Rachel Timmer, Customer Success Director, Rocklyn Meijer, Manager I&T, Karin van der Wielen, Senior adviseur organisatie en ontwikkeling

 
 
zorgambassadeurs-siza

Trajectum LVB

Trajectum LVB is één van onze zorgambassadeur en daar zijn we trots op! De zorginstelling uit Zwolle biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Trajectum heeft vorig jaar de samenwerking met Visma | Raet met vier jaar verlengd en timmert hard aan de weg om samen met ons steeds meer Youforce applicaties in gebruik te nemen. Dit jaar is gestart met de implementatie van Flex Benefits en de komende maanden staan de Youforce App en Youforce Reporting op het programma.

 

Foto v.l.n.r.: Frits Nicolai, Concern Controller, Rachel Timmer, Customer Success Director, Gitta Ludwig-van Baasbank, Manager Zorgadministratie en PA&SA

 
 
 
zorgambassadeurs-trajectum

Lelie zorggroep

Wij hebben een Healthcare Ambassaseur Cerificaat uitgereikt aan Lelie zorggroep. De ambitieuze zorgorganisatie uit Rotterdam heeft eerder dit jaar Zorgcentrum Riederborgh overgenomen en heeft daarmee meer dan 4.000 medewerkers in dienst. Met zo’n groot personeelsbestand is goed en modern personeelsbeleid noodzakelijk. De HR-afdeling van Lelie zorggroep moderniseert haar HR-processen daarom voortdurend om het de medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken. Eén van de innovaties die hier binnenkort voor wordt uitgerold, is de Youforce app. Wij kijken ernaar uit om samen met Jan Zuidema, Teamleider HR van Lelie zorggroep meer zorgorganisaties mee te nemen in deze en andere mogelijkheden van Youforce.

 

Foto v.l.n.r. Rachel Timmer, Customer Success Director, Jan Zuidema, Teamleider HR

 
 
 
 
zorgambassadeurs-lelie-zorggroep

Espria

Espria is een netwerk van zorgorganisaties en onze vijfde zorgambassadeur. De zorginstelling werkt momenteel nog met onze on premise oplossing HR Core Beaufort maar is met ons op weg naar de cloud. Gebruikersgemak voor de medewerkers staat voorop in deze reis maar Espria wil ook het IT-landschap verduurzamen en aan de slag met onze domein API’s. Dankzij deze migratie handelen de aangesloten zorginstellingen bij Espria, (Evean, GGZ Drenthe, Icare, De Trans, Zorgcentrale Noord en Zorggroep Meander) straks onder meer hun HR-taken snel en efficiënt af via Youforce app en Mijn Youforce. Wij kijken ernaar uit om met Espria deze ervaringen te delen met organisaties die voor een vergelijkbaar traject staan.

 

Foto v.l.nr. Sander Heijnen, directeur zorg Visma | Raet, Agnes Jansen, teamleider PSA Espria

 
 
 
 
espria-header2
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief