header-myrthe

Marco Winkel

Benoemd tot Consulting Director bij Visma | Raet

Marco Winkel nieuwe Consulting Director

Amersfoort, 7 oktober 2022 - Sinds 12 september jl. is Marco Winkel (50) benoemd tot Consulting Director bij HR-dienstverlener Visma | Raet. Winkel is samen met een team van 95 professionals verantwoordelijk voor het implementeren van de HR- en payroll software bij de klanten van Visma | Raet. Daarnaast maakt Winkel deel uit van het leiderschapsteam. In zijn nieuwe rol houdt Winkel zich bezig met projecten die ervoor zorgen dat de producten en diensten het HR-leven van de klanten makkelijker maakt. In zijn rol zal hij tevens bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven.

Afgelopen tien jaar heeft Winkel binnen Visma | Raet diverse functies bekleed. Hierdoor weet hij precies wat waar speelt en kan hij niet alleen een juiste inschatting maken wat de klant, maar ook zijn team nodig heeft om een implementatie tot een succes te maken. In zijn voorgaande functie als HR Directeur was hij degene, als interne klant, die samen met consulting diverse HR-oplossingen live bracht voor de medewerkers van Visma | Raet.

Winkel over zijn nieuwe functie: “Met veel enthousiasme start ik in deze nieuwe rol, waarbij het mijn doel is om de consulting organisatie te laten transformeren naar een kennisgedreven organisatie, waarin we met trots en passie werken. Deze stap is noodzakelijk. Want door mijn carrière bij Visma | Raet en achtergrond in HR ken ik niet alleen de organisatie goed, maar weet ik ook dat het HR-vakgebied continu in ontwikkeling is. Het hebben van de juiste kennis van onze segmenten in combinatie met alle HR-oplossingen zorgt voor gedreven en enthousiaste medewerkers die onze klanten goed kunnen adviseren om het HR-leven makkelijker te maken.”

image-marco
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief