header-kortento

Korento & Visma

Sluiten nieuwe partnerovereenkomst

Korento en Visma|Raet samenwerking

Korento, expert op het gebied van salarisadministratie, HR, financieel en functioneel beheer en Visma | Raet hebben een nieuwe partnerovereenkomst gesloten. Korento is een dienstverlener met een brede scope met ruime ervaring en diepgaande kennis van Youforce. Dankzij dit partnership zijn wij nog beter staat onze klanten te ontzorgen met hun salarisadministratie en functioneel beheer.


Customer Success Director Erik Weits van Visma | Raet: “De afgelopen jaren zien we bij onze overheidsklanten in toenemende mate de behoefte om (delen van) de salarisadministratie en/of functioneel beheer uit te besteden. Met Korento hebben we een betrouwbare partner aan ons partnernetwerk kunnen toevoegen met uitstekende kennis van Youforce. We kijken uit naar een langdurige samenwerking”.

Directeur Marion Westerbeek van Korento: “Visma | Raet en Korento werken al vele jaren zeer succesvol samen in de sectoren Zorg- en Welzijn en Overheid. We zijn trots dit te mogen voortzetten en van een nog grotere betekenis te mogen zijn voor overheidsklanten.”

logo-korento-3
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief