header_otherside-at-work

Otherside At Work & Visma

Sluiten nieuwe partnerovereenkomst

Otherside At Work en Visma|Raet samenwerking

Otherside At Work en Visma|Raet gaan een samenwerkingsverband aan door het koppelen van de Xpert Suite met het Youforce platform van Visma|Raet

De klant centraal, dat is hét uitgangspunt van Otherside at Work en Visma|Raet. Hun samenwerking is daar het ultieme voorbeeld van. Met een integratie tussen de systemen van Otherside At Work en Visma|Raet worden organisatie-, medewerker- en verzuimgegevens uit Youforce automatisch gesynchroniseerd met Xpert Suite. Geen onnodige dubbele informatie meer invoeren, maar slimmer samenwerken met hetzelfde resultaat.


Betere waarborging van informatiebeveiliging

De integratie voldoet aan de richtlijnen die de Autoriteit Persoonsgegevens stelt voor de uitwisseling van persoonsgegevens tussen werkgevers en (arbo)dienstverleners. Er worden uitsluitend persoonsgegevens uitgewisseld die nodig zijn voor de verzuimbegeleiding (doelmatigheid). Daarnaast zorgen de nieuwste technieken voor een nóg betere waarborging van informatiebeveiliging.

De samenwerking ontzorgt de werkgevers door het leveren van een integratie. Robuust, compliant en toekomstbestendig. Als onderdeel van het partnership zijn afspraken gemaakt over de monitoring, incidentmanagement en het technisch beheer. Hierdoor kan elke klant dus optimaal en onverstoord gebruikmaken van de geïntegreerde systemen.

logo_otherside-at-work
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief