header-de-kempen

Kempengemeenten

Heeft gekozen voor Youforce van Visma | Raet

Kempengemeenten en Visma|Raet samenwerking

Samenwerking Kempengemeenten heeft dinsdag 5 juli een overeenkomst getekend voor onze cloudoplossing voor Human Resource Management en de verwerking van de salarisadministratie. De Samenwerking Kempengemeenten treedt namens de deelnemende gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden en Bizob op als opdrachtgever en gaat met deze overeenkomst een samenwerking aan met Visma | Raet voor de komende jaren.

De gemeenten uit Noord-Brabant beoogden in dit traject een rechtmatige, adequate en (kosten)efficiente uitvoering van hun HRM-administraties. Efficiency was ook een belangrijke voorwaarde voor de salarisverwerking. Medewerkers moeten kunnen rekenen op een tijdige, betrouwbare en correcte uitbetaling van het salaris.

Johan Vorstenbosch, algemeen directeur a.i. Samenwerking Kempengemeenten : “We waren op zoek naar een e-HRM systeem, ingericht op basis van ‘best practices’ binnen vergelijkbare overheidsorganisaties met zoveel mogelijke geautomatiseerde processen. Het e-HRM systeem Youforce van Visma | Raet bleek voor ons de gewenste oplossing.”

Youforce wordt ingericht op basis van ‘multi-tenancy’. Dit betekent een logische scheiding tussen de verschillende organisaties die gebruik maken van één applicatie en één administratie, inclusief verschillende cao’s en de rechtspositie politieke ambtsdragers, en diverse organisatie specifieke arbeidsvoorwaarden. De administratie kent gescheiden administratieve domeinen in combinatie met ‘Role Based Access Control’ (toegang op basis van rol en functie).

Hendrik-Jan Vonk, Visma | Raet: “We zijn zeer blij met het gestelde vertrouwen van Samenwerking Kempengemeenten in Youforce en onze organisatie. Met Youforce beschikken de gemeenten straks over een krachtig en gestandaardiseerd e-HRM systeem op basis van best practices met voldoende flexibiliteit voor afzonderlijke ondersteuning van de lokale regelingen.”

De implementatie van Youforce, waaronder het overzetten van de digitale HR-dossiers is inmiddels gestart en verloopt succesvol. Per 1 januari 2023 gaat Govers Salaris Consultancy de salarisadministratie voor de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten uitvoeren.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief