header_partnership-flanderijn

Laurentius & Visma

Samenwerking voortgezet

Laurentius Ziekenhuis en Visma | Raet na tien jaar opnieuw voortgezet

Vorige week is de samenwerking tussen het Laurentius Ziekenhuis en Visma | Raet na tien jaar op feestelijke wijze opnieuw voortgezet met de ondertekening van een meerjarige overeenkomst. Laurentius maakte al gebruik van de outsourcing dienstverlening voor de payroll via Visma Youserve en zet in het nieuwe contract de stap naar verdere digitalisering van HR en de transitie naar de cloud. Het ziekenhuis breidt met deze overeenkomst de HR-dienstverlening uit met Werving en Selectie, Flex Benefits, People Analytics en Performance management.


Het Laurentius Ziekenhuis wilde na tien jaar de vergelijking maken tussen Visma | Raet en Afas, het softwarepakket van de destijds beoogde fusiepartner VieCuri. De fusie is er niet van gekomen en het ziekenhuis uit Roermond heeft besloten door te bouwen op de solide basis van de salarisverwerking via Visma. Een belangrijke quick win hierbij is de Youforce app waarmee medewerkers eenvoudig en overal hun HR-zaken afhandelen. De grote winst voor het management zit vooral in de nieuwe dashboards waarmee ze meer inzicht krijgen in belangrijke kengetallen zoals instroom, uitstroom en verzuim.

Loek Kurvers, HR Manager Laurentius Ziekenhuis “De afgelopen 10 jaar heeft Visma | Raet de software op het gebied van HR voor het Laurentius Ziekenhuis Roermond geleverd en ook de salarisverwerking verzorgd. Dit was vrijwel altijd naar volle tevredenheid. Wij hebben Visma | Raet leren kennen als een plezierige partner die adequaat reageert op feedback en proactief met ons meedenkt. Wij kijken erg uit naar het vervolg van onze samenwerking.”

Lianne van der Veeren, Customer Success Manager Visma | Raet: “Het was een intensief traject maar ik ben heel trots dat het Laurentius Ziekenhuis het vertrouwen in ons heeft uitgesproken. Laurentius heeft ons deze opdracht gegund op basis van onze innovatieve en betrouwbare software maar ook de integriteit van onze organisatie speelde een belangrijke rol.”

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief