header-worldofwork

Worldofwork
& Visma

Gaan de samenwerking aan

Visma | Raet en worldofwork gaan samenwerking aan!

Visma | Raet gaat samenwerken met worldofwork voor de implementatie en gebruikersadoptie van hun onboarding-oplossing Appical. De samenwerking tussen de twee HR-specialisten is vandaag ondertekend door Gerard Schiebroek, managing director van Visma | Raet en Roland Reffeltrath managing partner bij worldofwork.

Visma | Raet was op zoek naar een partner om haar klanten het beste uit Appical te laten halen, de implementatie zo effectief mogelijk te begeleiden en maximaal impact te maken met onboarding. worldofwork is een leidende expert op het gebied van talent management, HR & technologie en heeft een groot trackrecord op het gebied van recruitment-tech en implementeert al jaren recruitmentsystemen. De samenwerking met Visma | Raet lag daarom voor de hand.


Creëer een band met nieuwe medewerkers nog vóór de eerste werkdag

“Visma | Raet heeft de kennis en software om direct in te springen op een zeer actueel HR-thema als onboarding. In de huidige krappe arbeidsmarkt helpen wij onze klanten door nog vóór de eerste werkdag een band te creëren met nieuwe medewerkers. Dankzij een slimme en prikkelende onboardingcyclus maken zij in een vroeg stadium al kennis met onder meer de cultuur en visie van de organisatie. Zij stappen zo bij de start van hun nieuwe job op een rijdende trein en voelen zich eerder thuis” aldus Gerard Schiebroek.

Nienke Meindersma, binnen worldofwork verantwoordelijk voor het Appical partnership: ‘’Alle cijfers en onderzoeken laten het zien; onboarding is een proces waarmee werkgevers het verschil kunnen maken.Vanuit onze jarenlange ervaring in het digitaliseren en meten van recruitmentprocessen en interne mobiliteit weten we als geen ander hoe groot het belang is van een goede start. Appical heeft een prachtige oplossing om van onboarding een business-driver te maken. Deze samenwerking past ons dan ook als een jas”.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief