header-myrthe-1

Sander Heijnen

Aangesteld als Director Healthcare bij Visma | Raet

Sander Heijnen nieuwe Director Healthcare

Amersfoort, 1 februari 2023 - Per 1 februari is Sander Heijnen (46) benoemd tot Director Healthcare bij HR-dienstverlener Visma | Raet. Heijnen is verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van een succesvolle segment strategie voor Visma | Raet. In zijn rol zal Heijnen bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven.

Heijnen heeft een brede achtergrond in de (zakelijke) dienstverlening en ruime kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van IT, HR en Customer Success via diverse rollen binnen Randstad en later bij Visma | Raet in o.a. de rol als Director Government. In zijn vorige rol als Managing Partner bij 5 Sterren Werkplezier heeft Heijnen mogen bijdragen aan de missie om de mentale gezondheid van mensen en organisaties te vergroten.

Heijnen over zijn nieuwe functie: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met collega’s, klanten en partners de ingezette customer success filosofie verder uit te bouwen om zo samen simpele, slimme en intuïtieve HR-oplossingen te creëren die het leven van mensen en organisaties in de zorg- en welzijnssector makkelijker maakt. Daarnaast is het mijn streven om klanten de mogelijkheid te geven om gefundeerde beslissingen te nemen en hen in staat te stellen om het maximale uit zichzelf te halen. Voor henzelf, en voor de zorgvrager”.

image-sander-heijnen-2
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief