image

InvalPool
& Visma

Gaan de samenwerking aan

Visma | Raet en InvalPool helpen schoolbesturen met tijdbesparing en grip houden

De juiste leerkracht op het juiste moment voor de klas. Een uitdaging die Axilium Onderwijs en Visma | Raet gezamenlijk aangaan.

Axilium Onderwijs en Visma | Raet helpen door deze slimme samenwerking de schoolbesturen tijd te besparen en grip te houden op invallers en vervangingen.

InvalPool is beproefde vervangingssoftware voor het primair onderwijs van Axilium Onderwijs en helpt met het vinden van de juiste vervangers. Met de integratie tussen de systemen van Axilium Onderwijs en Visma | Raet, worden organisatie-, medewerker- en afwezigheidsgegevens uit Visma.net automatisch gesynchroniseerd met InvalPool. Daarnaast worden de gewerkte uren door de invaller vanuit InvalPool volautomatisch periodiek uitgewisseld met Visma.net voor de salarisverwerking. Axilium Onderwijs en Visma | Raet helpen door deze slimme samenwerking de schoolbesturen tijd te besparen en grip te houden op invallers en vervangingen.

Axilium Onderwijs en Visma | Raet blijven de integratie ook verder doorontwikkelen. Zo worden straks nieuwe, handige features toegevoegd zoals controlerapportages. De samenwerking ontzorgt door het leveren van deze integratie. Robuust, compliant en toekomstbestendig.

 

Over InvalPool

Hoe te werk gaan als een medewerker zich afwezig meldt? Hoe een vervanger uit een vervangingspool inplannen? En hoe zicht en grip houden op alle invallers en vervangingen? Dagelijks ervaren schoolleiders werkdruk door deze klus. Door het groeiende tekort aan invallers, de huidige wetgeving en de bepalingen in de CAO is het plannen van vervanging steeds tijdrovender en moeilijker geworden. Vervanging regelen via handmatige lijsten of met Excel is tijdrovend en foutgevoelig. Gebruik van InvalPool lost dit op.

Axilium Onderwijs, leverancier van de specialistische vervangingssoftware InvalPool, levert nog twee pakketten voor het primair onderwijs: JaartaakPlanner en KandidaatZoeker.

lg_invalpool-fc
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief