Visma | Raet en Ubeeo gaan gezamenlijk hun software aanbieden

Samenwerking Ubeeo-2

Amersfoort - HR-dienstverlener Visma | Raet gaat een partnership met Ubeeo aan, waarbij ze hun software gezamenlijk aanbieden. Ubeeo is een Applicant Tracking System (ATS) en één van de meest gebruikte recruitment-oplossingen door recruiters, managers en zelfs (toekomstige) medewerkers in Nederland. Visma | Raet en Ubeeo hebben in het verleden al regelmatig samengewerkt en leggen de nauwe samenwerking nu officieel vast met een partnerovereenkomst.

Gerard Schiebroek, Managing Director van Visma | Raet, over de partnerovereenkomst: “In onze jaarlijkse HR Benchmark zien we dat werving en selectie al meerdere jaren met stip op één op de HR-agenda van HR-managers en bestuurders staat. Organisaties stellen steeds hogere eisen aan het recruitmentproces en moeten zich tegelijkertijd houden aan strenge privacywetgeving. Dankzij de samenwerking met Ubeeo kunnen onze klanten de kandidaat centraal stellen en bieden we de klanten een veelzijdige en flexibele oplossing voor de ondersteuning van hun werving en selectie. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de samenwerking.” 

Leon Buijsman, Directeur van Ubeeo, over het partnership: “Visma | Raet en Ubeeo hebben allebei veel ervaring in de markt van zorginstellingen, ziekenhuizen en lokale overheden. Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking en dat klanten van Visma | Raet kunnen profiteren van een compleet en naadloos geïntegreerd in- en doorstroomproces. Een efficiëntieslag én versnelling die in deze krappe arbeidsmarkt absoluut noodzakelijk zijn.”

Volledige automatisering van het wervings- en selectieproces

Naast Ubeeo werkt Visma | Raet tevens al geruime tijd samen met EasyCruit, een leverancier van werving en selectiesoftware. Door zowel de samenwerking met EasyCruit als Ubeeo kan Visma | Raet haar klanten extra keuzevrijheid bieden in software die het recruitmentproces versterkt. Bovendien kunnen klanten van Visma | Raet middels moderne API-integraties de volledige medewerkersreis, van werving en selectie tot de offboarding van medewerkers, stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren.

Over Visma | Raet

Visma | Raet heeft als missie om het HR-leven makkelijker te maken door technologie. Met intuïtieve en efficiënte HR & Payroll-oplossingen worden repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd. Bovendien kunnen medewerkers hun HR-taken in slechts 60 seconden afhandelen, zodat zij succesvoller kunnen zijn in hun werk. Want hierdoor hebben zij meer tijd en ruimte om te doen wat écht belangrijk is, zoals het verder helpen van mens en maatschappij. Denk hierbij niet alleen aan de extra tijd en aandacht voor het ontwikkelen van medewerkers en het binden en boeien van nieuwe talent, maar ook tijd en aandacht voor patiënten, leerlingen en burgers.

Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma, marktleider in Scandinavië en behoort tot de top 5 van Europese business-softwarehuizen. De Visma-groep heeft ruim 1.7 miljoen klanten, 15.300 medewerkers en een jaaromzet van 2.392 miljoen euro (EBITDA 705 miljoen euro) in 2023. 

Over Ubeeo

Ubeeo is een leverancier van recruitment software die zich richt op het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces van organisaties. De specialist op het gebied van Applicant Tracking Systems (ATS) kenmerkt zich door een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die ze bedenken en bouwen. Door die houding en passie voor nieuwe technieken heeft de webapplicatie van de HR-softwareleverancier Ubeeo ATS zich ontwikkeld tot een gebruiksvriendelijke en technisch stabiele recruitment-oplossing die aan te passen is aan vrijwel elke wens van een klant. Lees meer over Ubeeo op www.ubeeo.nl

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief