header-cordaan5

Cordaan
& Visma

Breiden de partnership uit

Cordaan verlengt en breidt partnership met Visma | Raet uit

Het partnership met zorgorganisatie Cordaan is na een samenwerking van zeven jaar opnieuw bestendigd met het ondertekenen van een nieuwe meerjarige overeenkomst. Met deze samenwerking maakt Cordaan gebruik van zowel outsourcing van payroll, personeelsadministratie en de HR servicedesk als de Visma | Raet software: Youforce. Daarnaast wordt de samenwerking niet alleen voortgezet, maar ook uitgebreid met robotisering, e-signing en een volledige transitie naar de cloud.

Focus op zorg voor de mens

Met de outsourcingsdienstverlening neemt Visma | Raet de administratieve lasten van Cordaan uit handen. Hierbij worden ook administratieve en repetitieve taken gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Door de inzet van Youforce kunnen managers en medewerkers eenvoudig zelf hun HR-zaken regelen, zoals het indienen van declaraties en het doorvoeren van adreswijzigingen. Met deze efficiëntieslag kunnen de HR-professionals van Cordaan zich volledig focussen op het bezig zijn met de mens en zorg.

Als Visma | Raet zijn we erg verheugd dat Cordaan vertrouwen heeft om naast deze dienstverlening ook gezamenlijk de volgende stappen te zetten, zoals de volledige migratie naar de cloud, e-signing en robotisering. Dit belooft veel voor de toekomst en daar hebben wij alle vertrouwen in.

 

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief