nieuws-verlenging-samenwerking-aag

Visma | Raet en AAG verlengen succesvolle samenwerking

Amersfoort - HR-dienstverlener Visma | Raet en AAG, specialist in bedrijfsvoering voor zorgorganisaties, kondigen vandaag aan hun succesvolle samenwerking voort te zetten. Beide bedrijven hebben besloten hun krachten te blijven bundelen om de bedrijfsvoering in zorgorganisaties te optimaliseren en te innoveren.

Wederzijdse toewijding aan hoogwaardige oplossingen

De verlenging van de samenwerking benadrukt de wederzijdse toewijding van Visma | Raet en AAG aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de uitdagingen waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd, adresseren. Door geavanceerde technologieën en expertise op het gebied van HR en bedrijfsvoering te combineren, streven beide partijen ernaar om, onder meer via outsourcing, de efficiëntie te vergroten, kosten te verlagen en de algehele prestaties van zorgorganisaties te verbeteren.

Gerard Schiebroek, Managing Director van Visma | Raet over de vernieuwde samenwerking: "We zijn verheugd onze samenwerking met AAG voort te zetten. Samen hebben we bewezen waarde toe te voegen aan zorgorganisaties door innovatieve oplossingen te bieden die inspelen op de unieke behoeften van deze sector. De verlenging van deze samenwerking versterkt onze inzet om de bedrijfsvoering in de zorg te blijven optimaliseren en zo bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg."

Marcel Melenhorst, Bestuurder van AAG, voegt hieraan toe: "Onze samenwerking met Visma | Raet heeft geleid tot significante verbeteringen in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. We zijn verheugd deze succesvolle reis voort te zetten en gezamenlijk innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen die de zorgsector ondersteunen. Samen streven we naar continue verbetering en vooruitgang, waardoor zorgorganisaties zich nog meer kunnen richten op waar ze goed in zijn: zorg leveren."

De verlenging van de samenwerking tussen Visma | Raet en AAG markeert een belangrijke mijlpaal in de gezamenlijke inspanningen om de zorgsector te ondersteunen en te versterken. Beide partijen kijken uit naar de voortzetting van hun vruchtbare samenwerking en de impact die zij gezamenlijk zullen hebben op de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief