header-rivierenland-6

Werkzaak Rivierenland

Heeft gekozen voor Visma | Raet

Werkzaak Rivierenland kiest voor Visma | Raet na Europese aanbesteding

Werkzaak Rivierenland heeft na een Europese aanbesteding een overeenkomst gesloten met Visma | Raet en Korento voor de verwerking van haar personeels- en salarisadministratie. De overeenkomst gaat op 1 mei 2023 in en de livegang van de software staat gepland voor 1 januari 2024.


Werkzaak Rivierenland is een gemeenschappelijke regeling tussen acht gemeenten in Rivierenland (Tiel, Culemborg, West Maas en Waal, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, NederBetuwe en Buren) en houdt zich onder meer bezig met de uitvoering van de participatiewet om mensen aan het werk te krijgen en inkomensondersteuning te bieden.

Samen met onze partner Korento hebben wij deze aanbesteding opgepakt en tot een goed einde gebracht. Korento is een expert op het gebied van salarisadministratie, HR, financieel en functioneel beheer in de overheid en neemt de komende jaren de verwerking van de salarisadministratie op zich.

Hendrik Jan Vonk, Sales Director Visma | Raet: “Uiteraard zijn we heel trots op het gestelde vertrouwen dat Werkzaak Rivierenland in zowel onze partner Korento als ons uitspreekt. De sociale ontwikkelbedrijven zijn één van onze speerpunten. Wij helpen sociale ontwikkelbedrijven graag om tijd over te houden voor hun primaire taak; het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt, en ik ben na de rondleiding onder de indruk van de wijze waarop Werkzaak Rivierenland dit invult.”

 
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief