header-myrthe-1

Willem de Ronde

Aangesteld als CFO bijVisma | Raet

Willem de Ronde nieuwe CFO

Amersfoort, 1 november 2022 - Per 1 november is Willem de Ronde (49) benoemd tot CFO bij HR-dienstverlener Visma | Raet. De Ronde is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Finance en IT-strategie binnen Visma | Raet en is medebestuurder samen met Gerard Schiebroek. In zijn rol zal de Ronde bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven.

De Ronde heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van corporate finance en IT en heeft bij meerdere internationale organisaties eindverantwoordelijke functies bekleed. In 2017 is hij bij Visma Connect gestart als Finance Director. Hier was hij betrokken bij de implementatie van de finance functie, de voorbereiding voor de verkoop van Connect aan Visma en de integratie met Visma. Recent heeft hij binnen de Visma Groep de overstap gemaakt naar Visma | Raet, waar De Ronde in zijn nieuwe rol Tom van Dael opvolgt.

De Ronde over zijn nieuwe functie: “Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en kijk ernaar uit om IT en Finance verder uit te bouwen binnen Visma | Raet. Mijn voorganger heeft hierin al zeer goed werk geleverd. IT en Finance moeten in de kern compliant zijn. Beide moeten echter ook dienend zijn aan de operatie. IT moet leveren waar de business behoefte aan heeft en waardoor de operatie efficiënter kan werken. Vanuit Finance is het doel om de juiste stuurinformatie altijd en overal beschikbaar te hebben, gebruikmakend van de nieuwste technieken in het ontsluiten van relevante data.”

image-willem-de-ronde
aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief