Zuyderland verlengt samenwerking met Visma | Raet voor vijf jaar

Zuyderland verlengt samenwerking met Visma | Raet

Amersfoort - Zuyderland met vestigingen in Heerlen en Sittard-Geleen gaat een nieuwe overeenkomst aan met Visma | Raet voor vijf jaar. De Zuid-Limburgse zorginstelling is niet alleen tevreden over onze software en dienstverlening maar ziet in ons ook een volwaardige HR-partner die kennis toevoegt aan de organisatie. Met de nieuwe overeenkomst wil Zuyderland verder bouwen aan haar HR-platform en via onder meer de Youforce App de administratieve regeldruk van haar medewerkers verder verminderen.

Verminderen administratieve regeldruk

De zorginstelling maakt met de verlenging een bewuste keuze voor een partner waar zij naar volle tevredenheid mee werkt en die zich focust op HR en Payroll in de publieke markten. Daarnaast staat de zorginstelling aan de vooravond van de introductie van een nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD) en nieuw electronisch cliëntendossier (ECD) en heeft behoefte aan rust en stabiliteit binnen haar IT-landschap. Dat wil niet zeggen dat de ontwikkelingen rondom Youforce stilstaan bij Zuyderland, in tegendeel. De zorginstelling wil met robotisering en de verdere uitrol van de Youforce App meerdere HR-processen zoals de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) automatiseren en de administratieve regeldruk van zowel de backoffice als de medewerkers verminderen.

“We kijken uit naar de vernieuwde samenwerking met Visma | Raet. We zetten ons intensieve partnership voort en gaan de komende jaren samenwerken aan innovatieve processen. Met name door de inzet van robotics en de verdere uitrol van de Youforce app willen we onze werkzaamheden standaardiseren en slimmer gaan werken. Hiermee kunnen we wendbaar zijn en anticiperen op de vele veranderingen in de zorg” zegt Marjolijn Benedik, hoofd P&O Zuyderland.

“We bedanken Zuyderland voor het gestelde vertrouwen en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten. Samen willen we het HR-leven makkelijker maken, en met onze HR software meer tijd vrij maken voor goede gezondheid en zorg, Samen Zorgen. We zijn met elkaar onderdeel van de oplossing(en) in de zorgmarkt en Zuyderland helpt ons als ambassadeur voor het gebruik van onze software.” Sander Heijnen, Directeur Zorg Visma | Raet.

Over Zuyderland

Zuyderland bestaat uit Zuyderland Medisch Centrum (Cure) en Zuyderland Zorg (Care). Het concern omvat één ziekenhuis op vijf locaties, geestelijke gezondheidszorg, revalidatie, zorgcentra, 2 hospices, thuiszorg en thuishulp. Zuyderland biedt zorg in de gehele zorgketen; van geboorte tot en met de laatste levensfase. De afgelopen jaren heeft Zuyderland zich als concern en partner in de regio sterk ontwikkeld. Ook landelijk heeft Zuyderland zich gepositioneerd als een vooraanstaande zorgorganisatie. Herkenbaar voorbeeld daarvan was de zichtbaarheid van Zuyderland in het landelijke coronadebat. Het primaire verzorgingsgebied van Zuyderland bevindt zich in de Westelijke- en Oostelijke Mijnstreek.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief