header-zzg-groep-raet

ZZG zorggroep bouwt de komende vijf jaar met Visma | Raet verder aan haar HR-platform

Amersfoort - ZZG zorggroep bouwt de komende vijf jaar met Visma | Raet verder aan haar HR-platform met onder meer oplossingen voor de HR- en salarisadministratie, de Youforce App en de integratie met andere systemen, zoals de API connector voor HR-data overdracht tussen Visma | Raet en Nedap ONS. ZZG zorggroep gaat hier in een pilotgroep als één van onze eerste klanten mee aan de slag.

Sander Heijnen, Directeur Zorg Visma | Raet: “Wij zijn blij met de verlenging van de overeenkomst met ZZG zorggroep voor vijf jaar. In de nieuwe overeenkomst gaan we ons partnership verder invullen. ZZG zorggroep helpt Visma | Raet als ambassadeur voor het gebruik van onze software en wij zijn blij ZZG zorggroep te kunnen steunen bij hun maatschappelijke uitdagingen in de zorg.

Over ZZG zorggroep - oog voor elkaar:

Wij ondersteunen als het niet meer vanzelf gaat. Helpen  uw gezondheid te verbeteren of te behouden. En als dat niet haalbaar is, ondersteunen we bij het verlies van uw gezondheid. Of begeleiden u in de laatste levensfase. We werken hierbij nauw samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen, woningcorporaties, gemeenten en ziekenhuizen.

Alles draait om de relatie tussen u, uw netwerk en onze medewerkers. Samen vormen we een team. We staan u bij om uw kwaliteit van leven zo lang mogelijk te behouden. Zodat u de mens kunt blijven die u wilt zijn. Meer weten over ZZG zorggroep? Bezoek dan de website.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief