Dialog

Behaal doelen met betrokken medewerkers via Dialog

Dialog heeft één duidelijk doel: medewerkers helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze persoonlijk succesvol zijn én maximaal bijdragen aan het succes van de organisatie. Dat doen we door Het Goede Gesprek over Performance, Engagement en Talent te stimuleren.

Realtime inzicht

Met Dialog Performance maken medewerkers een persoonlijk plan en reflecteren hier periodiek op. Door het gesprek te voeren, feedback te vragen, te evalueren en veel meer. Zo helpt Dialog medewerkers om in hun rol succesvol te zijn. Dankzij de Talent module kan je als HR bovendien perspectief bieden aan talentvolle medewerkers dankzij carrièrepaden en anticipeer je op de toekomst met successionplanning.

Dialog Engagement helpt organisaties om te sturen op écht betrokken medewerkers. Door gericht te onderzoeken wat er leeft in de organisatie. Dat kan door vragen te stellen aan medewerkers, de vragenlijsten zijn maatwerk of op basis van templates. Dashboards bieden realtime inzicht in de resultaten. Met interne en externe benchmarks als hulpmiddel om die te interpreteren.

Youforce & Dialog: naadloze integratie

Youforce en Dialog werken hand in hand, met een naadloze integratie. Voor inloggen is maar één sign-on nodig. Via één klik ben je van Youforce in Dialog. Medewerkers, teams en functietitels zijn automatisch in sync. Net zoals afgeronde evaluaties direct beschikbaar zijn in Youforce. Geen dubbel werk, geen dubbele administratie.

Samen met Visma Raet ondersteunt Dialog organisaties zoals drinkwaterbedrijf Oasen, MET GGZ in Limburg en de Gemeente Venray.

Dialog ondersteunt ons bij het voeren van gesprekken met medewerkers over hun persoonlijke ontwikkeling in relatie tot en in balans met organisatiedoelen. De tool voorziet in het maken, vastleggen, opvolgen en waarderen van concrete afspraken op individueel niveau. Zo is er inzicht en werkt iedereen binnen de organisatie doelgericht aan persoonlijke en organisatiedoelen.

Meer weten?

Wil je graag meer weten of wil je gebruik maken van deze koppeling? Vul dan bijgaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief